Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem igényli a párom gyakrabban a nyalást, ha óriást élvez tőle?
Mert csak megjátsza?? :O
Én télleg elmegyek, de nagyon szeretem, és igénylem, ha 2-3 naponta nyal a pasim. ( nem kérek privit)
Van ez így. Lehet a felfogása, hogy ez "perverz" vagy "tabu", esetleg féltékenységet/megcsalást vagy hasonlót érez, és hiába a nagy orgazmus, társul hozzá valami ami miatt kerüli.
Nálunk van nagyon sok szexjáték, mert szeretjük, főleg én használni a páromon, mert néha nagyon különleges orgazmusokat tudok előcsalni belőle, amit ujj/nyelv/farokkal sehogy sem tudnék.
Szóval van pár műfarok is a raktárban, abban van egy kedvence, egy teljesen átlagos méret, azt mindig szereti. De van egy nagyobb is, ami még nem fájdalmas, de azért az ember nyel egyet ha meglátja.
Sosem kéri, sosem veszi elő, ha választania kell, mindig az átlagos kell neki, de én néha ráerőltetem. És gondolom kitaláltad már miért írom. Az elején oda kell figyelnem, kell megfelelő előjáték, de ha megvan az előkészület, attól a műfaroktól akkorát képes élvezni, olyan intenzitással, hogy sikítva ordít és egyszerre 2-3 orgazmust tud átélni.
Ez már többször is megtörtént, de még mindig úgy vagyunk, hogy ő sosem kéri ezt a játékot, mindig nekem kell "ráerőltetnem". Bár lehet éppen azt élvezi, hogy ő a tehetetlen, nem akarja és rá van kényszerítve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!