Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki nem szeret szopni de nem is varja el a nyalast, az selejt?
Figyelt kérdés
Ti hogy látjátok? Mi a véleményetek erről?
N
2019. máj. 18. 22:32
1/20 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy nem! Nem mindenkinek egyformák az igényei és a vágyai és ez így van jól!
2/20 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm aki nem szerette egyiket sem, és csókolózni sem, csak akkor, amikor neki jó volt. Először nem értettem, de amikor szexeltünk, és élvezte, akkor elkezdett úgy csókolni hogy nagyon gyorsan én is elélveztem.
3/20 anonim válasza:
Miért lenne az? Mindenki mást szeret és ez így van jól. Tartsuk egymást tiszteletben és ne hívjunk valakit selejtnek azért mert nem azt szereti mint amit az átlag.
4/20 anonim válasza:
Selejtnek azért nem nevezném. Biztos van, akinek hasonlóak az igényei, csak meg kell találni a megfelelő embert.
5/20 anonim válasza:
ha valaki nem szeret szopni,az baj
6/20 anonim válasza:
Igen a kulcsszó! Megtalálni a megfelelő embert. Sajnos nehéz, mert a nők nem igazán keresgélnek. Ránézésre eldöntik kivel igen, és kivel nem. Ezért van az hogy sokan nem is illenek össze, csak vannak egymás mellett.
7/20 anonim válasza:
Selejt igen, de még azok is akik nem nyelik le!
8/20 anonim válasza:
Nem selejt, hanem hisztis önző pitsa...
9/20 anonim válasza:
Na itt pár választ elnézve megértem miért sír itt anyi férfi hogy nem talál nőt. Ilyen hozzáállással...
10/20 anonim válasza:
Azzal, hogy nem várja el a nyalást nincs gond, kivéve, hogy a legtöbb csaj aki ezt mondja, valójában elvárja, mert másként sehogy sem tud elenni (vagy ha igen, akkor valami 1.5 órás kitekert pózban történő keféléstől).
Cserébe persze ő nem szopik, mivel nem várja el, de ugye az előbb tisztáztuk, hogy elvárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!