Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mikor hagyjuk abba a nyalást, mikor térjünk át a behatolásra?
Figyelt kérdés
Meddig szeretitek,ha nyalnak és ha elélveztek így akkor utána mennyivel kívánjátok a folytatást? Minden egyéb tanácsot szívesen veszek!2019. ápr. 3. 20:40
1/5 anonim válasza:
Amikor úgy érzed, hogy a csaj már izgalmi állapotban van akkor hagyd abba. Az izgalmi állapotát a reakciójából fogod látni, ahogy viselkedik,esetleg mozog. Szerintem a csajok szeretik ha sokszor engeded nekik, hogy ők mondják meg, hogy mikor hatolj be. Szeretem ha én illeszthetem be a férfi nemi szervét. Add át az irányítást, hidd el hálás lesz a hölgy, akinek az estédet szánod.
2/5 anonim válasza:
A legtöbb nő csak így tud elélvezni, szóval előbb mindenképp juttasd a csúcsra, utána jöhet a behatolás. De ez változó, én van, hogy többször is elmegyek, van, hogy nem, ezt szerintem nyugodtan beszéld meg vele.
3/5 anonim válasza:
En ugy szeretem ha addig nyalnak meg orgazmusom nem lesz, de valamikor már annyira kívánom a szexet hogy nem birok addig várni, ez változó.
4/5 anonim válasza:
Minél hamarabb. :) De komolyan, mire eljutunk odáig, hogy együtt legyünk, már alapból eléggé fel vagyok izgulva általában. Plusz ugye az elején én is csinálom neki szájjal egy jó darabig mindig, az még inkább felizgat. Úgyhogy mire fordulnánk, és ő következne, már azt várom inkább, meg kérem tőle, hogy tegye be. :)
5/5 anonim válasza:
Elöbb élvezzen el a lany mert a hüvelyi orgazmus ritka..de ez majd jön magától meg lehet mondja is a lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!