Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik nehezen élveznek el, volt már, hogy emiatt félbeszakították az aktust, mondván, hogy hagyjuk, úgysem tudok elmenni?
igen volt
de alapból sokáig bírom, meg van az a pont ami után tudom, hogy nehezen megyek el, akkor szokott lenni amikor már majdnem elmegyek, de aztán mégsem
van amikor a csaj rosszkor áll meg, vagy változtat valamit és emiatt pont nem tudok elmenni, de ilyenkor egy kis pihenés után megy a dolog
mivel én nem tudok elmenni, így ez a dolog bennem van, max a csaj előidézi
nekem általában hamar megy a dolog, de második menetnél már volt ilyen, hogy leállítottam. Meg kellett tanulnom, hogyan állítsam le a szexet úgy, hogy a párom ne sértődjön meg és ne az legyen, hogy "igen, biztos hogy csúnya vagyok és már nem szeretsz"
Hogy mivel volt a gond:
alapból már kevésbé kívántam, de jól esett, de már kifáradtam, már nem volt minden annyira feszes sem (párom is már tök relax volt pár orgazmus után), mivel én sem voltam már annyira kemény, ezért végkép relax volt, egyszerűen már erőltetett volt, így szépen le kell állni, kicsit pihenni, és max nem folytatni, a lényeg, hogy ne ingerülten és idegesen állj le, hanem sugalld, hogy egyszerűen KO vagy már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!