Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párom képtelen elelvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom képtelen elelvezni bennem, akkor nem illunk össze, és hagyjuk az egészet?

Figyelt kérdés
Mikor már fél-1 órája szexelünk, nekem már szinte ki is dorzsolodott, o meg akkor is képtelen elelvezni, csak úgy, ha kiveszi és kézzel rasegit. Másnál is van ilyen? Kezdek arra gondolni, hogy biztos nem megfelelo neki velem, es hagyni kéne az egészet, mert ez így nem normális. Ő a ferfi, 30 évesek vagyunk.
2018. dec. 28. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Igen ! Dobd ki !
2018. dec. 28. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Méretben nem illetek össze. Ő vékony és/vagy te vagy túl tág, gyenge a hüvelyizmod. Tornázz rá
2018. dec. 28. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Az a helyzet hogy a párod titokban "túl sokat" maszturbál. Ezért dolgozik rajtad olyan hosszan,és eredménytelenűl. Mert a sok önkielégítéssel annyira átesett a holtponton. Hogy már csak a kézivezérlés megy nála. Kérdezd meg tőle hogy mi a helyzet ilyen téren.

Tagadni fogja de egy próbát megér. Főleg ha a szakítás avárja a háttérben.

2018. dec. 28. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennek sok oka lehet. Ő mit mond? Az előző barátnőinél sikerül elmennie? De az is lehet,hogy tényleg vagy az ővé túl keskeny,vagy te vagy túl tág. Azért jó lenne ha ezt elsődelgesen vele beszélnéd meg,hogy ez a gond és közösen juttnátok valamire. Ha nem tud benned elmenni lehet ennek lelki eredetű oka is.
2018. dec. 28. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezért ne dobd ki
2018. dec. 28. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem feltétlenül. Én is ilyen vagyok, hogy kézzel jobban szeretem magamnak befejezni, és nem azért, mert a csaj nem csinál jól valamit.
2018. dec. 28. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj, hozzászokott a kezéhez. Nem véletlen, hogy így is fejezi be.

Szokjon le kicsit a maszturbulásról, és akkor menni fog!

2019. febr. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!