Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha dildót/vibrátort vesztek, milyen szempontok a mérvadóak? És volt már olyan, hogy vettetek egyet, és mégsem voltatok vele megelégedve valamiért?
Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 21:58
1/5 anonim válasza:
Fontos, hogy milyen anyagból készült, milyen a formája, hosszúsága, vastagsága. Én egyszer kaptam egy vibrátort, nagyon jó volt a tapintása, rezgése, viszont nekem vastag volt pedig ránézésre egyáltalán nem tűnt annak. Szóval jól meg kell gondolni a méretet, inkább legyen egy kicsit kisebb, minthogy fájjon használatkor.
Vannak egyébként kategóriák is, mi mire jó, pl. kifejezetten csiklóizgató, vagy g-ponthoz való, nézz szét egy webshop-on.
3/5 anonim válasza:
Anyag es forma
A maretbol inkabb a kisebb jon be
Formara a G pont izgatos
Anyagra az uveg fem es jo minosegu szilikon.
Csak dildot hasznalok rezgesre nincs szuksegem
4/5 anonim válasza:
Anyag az a szilikon és a zselés, ami tetszik. A méret az 18 maximum, forma egy kicsit görbe, szeretem ha élethű a kidolgozása és kellemes a használat. Volt olyan, hogy ezek mellett mégsem volt kényelmes a számomra, a végén kiderült, hogy a túl nagy makk miatt. Volt hogy a benne lévő motornál kemény volt és fájt. Ezek után jöttem rá a kis tippeket, trükkökre.
5/5 anonim válasza:
Nekem is a finoman rugalmas jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!