Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire vagytok megelégedve a partneretek szexuális teljesítményével, miben kellene fejlődnie?
Nagyon figyelünk az összhangra és kölcsönösségre. Mindig megbeszéljük, mi kellemes a másiknak, hosszú előjátékot tartunk, és a szexuàlis életünk elején megbeszéltük már, hogy a szeretkezès célja nem feltétlen az orgazmus elèrése. Az orgazmust fèrfi és nő között nehéz összeegyeztetni, ez eleinte nagyon megmutatkozott: neki korai magömlése volt, én pedig nem tudtam átélni a hüvelyi orgazmust (ami amúgy nőknél nagyon gyakori). Soha nem csaptam be a páromat azzal, hogy orgazmust színlelek. Beletelt jópár hónapba, mire összehangolódtunk testileg is: ő megtanulta késleltetni a magömlést, magamat pedig közösen átszoktattuk a hüvelyi orgazmusra. (Privátban leírhatom a titkát, ha érdekel valakit.)
Tanultunk intim yoni masszázst, ő ujjazástechnikákat, én intimtornát csináltam, megtanultuk, hogyan kell élvezetesen manuálisan és orálisan kielégíteni egymást. Mindketten nyitottak vagyunk, 3 éves kapcsolat, egyszerűen mennyei vele az együttlét, olyan élményeket nyújtunk egymásnak, amelyekekhez hasonlót ezelőtt soha másik partnerrel nem éltünk àt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!