Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban házasságban élők, mennyire vagytok megelégedve a szexuális életetek minőségével és mennyiségével?

Figyelt kérdés

Gondolom hogy akik régebb óta együtt vannak,ott bizony már megkopott az együttlétek száma és a szex minősége is. Ha így van beletörődsz,vagy hogyan oldod meg?

Férfi kérdező vagyok...

2019. jan. 21. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kopott, sőt, egyre jobb :)) 29N
2019. jan. 21. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy óriási áthúzott nulla!

F/42

2019. jan. 21. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
10 éve vagyunk együtt, kicsit lehetne gyakrabban, de egész jó. 32N
2019. jan. 21. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem megfelelő. Nem panaszkodom, sem minőségre, sem mennyiségre. F 46
2019. jan. 21. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Semennyire. Évekig nem volt semmi, aztán megpróbáltuk, de én már mást szeretek és annál rosszabb nincsen, mint mikor másra vágysz szex közben. Szóval most megint nulla szex hónapok óta az én döntésemből. Beletörődtem. valószínűleg elválunk, de nem keresek más megoldást, legalábbis most még nem, mert szerelmes vagyok és senkivel se lenne jó.
2019. jan. 21. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 de miért nem azzal vagy akit valójában szeretsz?
2019. jan. 21. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyin rég együtt vagyunk, a gyerekek miatt inkább a mennyiség az ami fogyatkozott, cserében a minőség nagyságrendekkel jobb. Így a minőségi kielégítő szexből elegendő a kevesebb is.
2019. jan. 21. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
5 éve vagyok együtt a párommal, sajnos nem elég sokszor csináljuk, és nem is olyan jó :/
2019. jan. 21. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os, nyilván azért mert nem viszonzott. Meg amúgy se illenénk össze. Ezen kívül házas és gyerekei is vannak. Rám volt kattanva, de el tudott felejteni.
2019. jan. 21. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
88%

voltak mélypontok, de sokat dolgoztunk rajta, és egy elég kiegyensúlyozott lett belőle.

Ezt úgy értem, hogy mind a kettőnknek vannak orgazmusai, kielégülünk amennyire ki kell, jó is, vannak kalandok és mókás új dolgok, hogy ne legyen unalmas. Természetesen nekem jobb lenne kicsivel több, de nem annyira kevés, hogy megőrüljek.

Igen, sok munkával jár a szexet életben tartani, mert 10 év után természetesen kopik, és sajnos neked pasiként kell odatenned jobban magad, mert a nők kevesebbel is beérik (általában)

Vannak fordulópontok, mint a terhesség és a kisbaba, ilyenkor lehet számítani szexhiányra, de felnőttként erre számítasz, nem vagy naiv, és ezzel élni kell (de megéri, ha mert apának lenni szuper)

fejlődni kell, ne várd, hogy minden maradjon úgy ahogy volt, hiszen az ember fejlődik, változik és persze kezded megunni azt ami már megszokott. Légy kreatív, nyitott, őszinte és akkor a szex is fejlődik. Táplálni kell a talajt, mert különben kiszárad

2019. jan. 21. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!