Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta el nekem, hogy nincs megelégedve a méreteivel?
Volt egy fiú akivel nagyon jóban voltunk, volt hogy volt köztünk valami, de sose jutottunk tovább a csóknál, már nem is lesz rá nagyon alkalom.
A lényeg, hogy egyszer kicsit ittasak voltunk és elmondta, hogy nincs megelégedve a méreteivel, kicsinek tartja. Én persze egyből mondtam neki, hogy ne féljen mert aki szereti annak nem ez számít
Azóta eljátszottam kicsit a gondolattal, hogy vajon mi számít egy huszonéves férfinál kicsinek? És miért mondta ezt el nekem? Ha ilyen jelentőséget tanusít ennek, tényleg olyan kicsi lehet?
Értelmes válaszokat szeretnék, maradjunk a realitás talaján ( ne írja ide senki hogy a 18cm nagyon kicsi..)és hangsúlyoznám hogy ez csak elmélkedés, kiváncsiság semmi rossz indulat sincs bennem.
Hát , vagy annyira jóban vagytok hogy szimplán elmeri mondani neked a gondolatait és semmi jelentőssége.
Vagy a második esetre gondolnék, hogy bejössz neki és fantáziált már rólatok , de sosem mert kezdeményezni mert félt hogy csalódást okoz a méreteivel , bízott benne hogy ezt a választ adod neki. Bátorítod.
Bennem más nem merül fel opcióként.
A méret jelentőségét felülírja az érzelem hevessége. Ezt biztonsággal állíthatom, mert saját tapasztalatom.
F 13/4
Az számít kicsinek, amit ő annak lát. És ez teljesen független a valós méretétől.
Ha nem csak szánalom szexre gyűrt, akkor ez az egész egy mentális probléma, kb mint az anorexia. Hiába csont és bőr, ha magára néz, akkor dagadtnak látja magát. A barátodnak is simán lehet egy 18 centise, ha fejben meg van győződve róla, hogy az túl kicsi, túl vékony, akkor ezen az sem fog változtatni, ha minden csaj a fájdalomtól sikít, mikor vele van.
Persze ez a kompenzációs kényszer szakításhoz fog vezetni, ami majd csak megerősíti, hogy azért van, mert kicsi volt neki, csak a csaj nem vallotta be.
Szóval akár csak szánalom szexre gyúrt, mert kicsi neki, akár tényleg kicsinek érzi, jobb ha kerülöd a szexet vele, mert ez nem a közös élvezetről fog szólni, hanem az ő komplexuasairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!