Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondta el nekem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta el nekem, hogy nincs megelégedve a méreteivel?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akivel nagyon jóban voltunk, volt hogy volt köztünk valami, de sose jutottunk tovább a csóknál, már nem is lesz rá nagyon alkalom.

A lényeg, hogy egyszer kicsit ittasak voltunk és elmondta, hogy nincs megelégedve a méreteivel, kicsinek tartja. Én persze egyből mondtam neki, hogy ne féljen mert aki szereti annak nem ez számít

Azóta eljátszottam kicsit a gondolattal, hogy vajon mi számít egy huszonéves férfinál kicsinek? És miért mondta ezt el nekem? Ha ilyen jelentőséget tanusít ennek, tényleg olyan kicsi lehet?

Értelmes válaszokat szeretnék, maradjunk a realitás talaján ( ne írja ide senki hogy a 18cm nagyon kicsi..)és hangsúlyoznám hogy ez csak elmélkedés, kiváncsiság semmi rossz indulat sincs bennem.

2019. márc. 13. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert reménykedett abban, hogy rácáfolsz a hiedelmeire.
2019. márc. 13. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát , vagy annyira jóban vagytok hogy szimplán elmeri mondani neked a gondolatait és semmi jelentőssége.

Vagy a második esetre gondolnék, hogy bejössz neki és fantáziált már rólatok , de sosem mert kezdeményezni mert félt hogy csalódást okoz a méreteivel , bízott benne hogy ezt a választ adod neki. Bátorítod.

Bennem más nem merül fel opcióként.

2019. márc. 13. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nyomult rád :)
2019. márc. 13. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, kérlek azt is írjátok le hogy mi számít általánosan kicsinek? Mire gondolhatott mikor ezt mondta
2019. márc. 13. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem 15ig pici nemélvezetesvele , 15-17/18 az ideális nekem , felette nagy nem jó. De mindenkinek más az igénye.
2019. márc. 13. 21:20
 6/10 Gymnospermatophyta ***** válasza:
A panaszkodók általában 12-15-re szokták mondani, hogy milyen kicsi van nekik. Pedig teljesen átlagos méretek. Valóban kicsinek 10-11 és alatta mondanám. De persze igen, lányoknál is különbözik, kinek mi a nagy és kinek a kicsi. :)
2019. márc. 13. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy sem Te, sem ő, nem tudjátok hogy egy nő kielégítéséhez a legtöbb esetben elég egy fürge ujjhegy, és egy fáradhatatlan nyelv.
2019. márc. 13. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:

A méret jelentőségét felülírja az érzelem hevessége. Ezt biztonsággal állíthatom, mert saját tapasztalatom.

F 13/4

2019. márc. 13. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Az számít kicsinek, amit ő annak lát. És ez teljesen független a valós méretétől.

Ha nem csak szánalom szexre gyűrt, akkor ez az egész egy mentális probléma, kb mint az anorexia. Hiába csont és bőr, ha magára néz, akkor dagadtnak látja magát. A barátodnak is simán lehet egy 18 centise, ha fejben meg van győződve róla, hogy az túl kicsi, túl vékony, akkor ezen az sem fog változtatni, ha minden csaj a fájdalomtól sikít, mikor vele van.

Persze ez a kompenzációs kényszer szakításhoz fog vezetni, ami majd csak megerősíti, hogy azért van, mert kicsi volt neki, csak a csaj nem vallotta be.

Szóval akár csak szánalom szexre gyúrt, mert kicsi neki, akár tényleg kicsinek érzi, jobb ha kerülöd a szexet vele, mert ez nem a közös élvezetről fog szólni, hanem az ő komplexuasairól.

2019. márc. 14. 05:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Jaj, azért nem mindenki ilyen végletes. Van, akit megnyugtat, ha a párja nem tartja kicsinek. A te leírások valós, de egy beteg elmére.
2019. márc. 14. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!