Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt Lenin az ágyban?
Figyelt kérdés
Csak érdekel2019. máj. 17. 12:32
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, nem feküdtem le vele.
2/8 anonim válasza:
Az agyvérzése után gondolom kevésbé aktív.. De biztosan megfogadta az ágyban is hogy "ucsitszja-ucsitszja-ucsitszja"
3/8 anonim válasza:
Hát a felesége mellett volt szeretője is, szóval azt kijelenthetjük, hogy bigámista volt, illetve bordélyházakba is elég sokat járt a párizsi száműzetése miatt és szerintem elég kísérletező lehetett. Simán el tudom képzelni, hogy prosztata masszázst is kért az orál mellé, miközben két prostinak egymással is el kellett játszania, hogy őt szórakoztassa.
5/8 anonim válasza:
Igen aktív. Mellesleg komoly nemi betegséget is összeszedett, tehát ne irigyeld a partnereit.
6/8 anonim válasza:
mielőtt kitömték, vagy utána?
Bár kb egyforma.
7/8 anonim válasza:
Menj el nézd meg a mauzóleumban. Ott fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!