Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egyszer már megtapasztalt egy nagyon jó férfit
az ágyban, lejjebb már nehezen ad utána?
Figyelt kérdés
A volt barátommal 2 évig voltunk együtt és minden együttlét tele volt érzelemmel, nagyon szenvedélyes volt, és vágytunk egymásra mindig, egyszóval nagyon összepasszoltunk. A méretei nekem pont tökéletesek voltak, nem fájt (18cm+ vastag is volt). Ami még nagyon jó volt hogy sose volt 5 perces férfi, volt hogy 40 percig csináltuk, így minden pózt kiélvezhettünk és nekem is kielégítette a vágyaimat. Ő volt az első férfi az életemben, így bár valóban nincs viszonyítási alapom, csak az amit a barátnőimtől, ismerőseimtől hallok a férfiakról, és hát nagyon lehangoló ( persze tisztelet a kivételnek). Nagyon sok olyat hallok hogy a barátjuk nem bírja fél óráig, vagy eléggé kicsi amit nem mindig éreznek, nem olyan a szenvedély..stb. Persze van amiről nem tehetnek a férfiak és a kérdésem most nem is arra irányul, nem azt szeretném, hogy mindenki leírja válaszként hogy neki pedig 20cm és 1 óráig bírja, kérlek ilyet ne írjatok. A kérdés csupán az lenne hogy egy ilyen férfi után ( aki számomra úgy éreztem tökéletes volt) mennyire lenne rossz lejjebb adni, mennyire élvezném egy kevésbé “jó” férfival az együttlétet?
2019. máj. 8. 09:54
1/8 anonim válasza:
Nem fogod tudni lentebb adni. Eleve akinek nagy mérettel vették el a szüzességét, ahhoz szokott hozzá, már a méretből sem tud lentebb adni.
Inkább leszel egy jó pasi második csaja, mint egy kevésbé jónak a mindene.
2019. máj. 8. 09:59
2/8 anonim válasza:
Nem azon múlik ki “mennyire jó pasi “ hogy meddig bírja vagy mekkora a farka. Ez úgy hangzik mintha ez alapján magadban értékelnéd őket! Valószínűleg az osszesnek ez a rémálma hogy majd méregetik őket az exhez vagy az etalonhoz.
2019. máj. 8. 10:24
3/8 anonim válasza:
Kicsit érdekes a kérdés. Nem tudom mennyi idős volt a pasid, de gondolom fiatal, mivel neked ő volt az első! Nekem volt olyan pasim, akivel 6-8 orgazmusom volt egy menet alatt. Volt, hogy pillanatokra szó szerint önkívületi állapotba kerültem. Szóval ha ebből indulok ki, akkor a te pasid ehhez képest egy kezdő. Szóval minden csak nézőpont kérdése. Ja és az illetőnek 15 centis farka volt. Nem minden a méret, tudni kell használni, de ezt majd idővel te is megtapasztalod.
2019. máj. 8. 10:25
4/8 anonim válasza:
Az élvezeti szint a fontos! Azt meg nem csak egy fajta és méretű farokkal lehet maximalizálni....
2019. máj. 8. 10:29
5/8 anonim válasza:
Ha egyszer belekóstoltál a jóba nehéz lesz olyat találni akivel ugyanigy megvan az összhang.Nekem a mostani párom az aki tényleg minden vágyam kielégíti.Ő is bírja egy órát,szinte rögtön feláll utána ujra,kemény,tudja mit akar,nem nyávog,nem kell vele kínlódni.Hál istennek nemcsak a szex jó vele.
2019. máj. 8. 10:47
6/8 anonim válasza:
Igen, nehezen fogod tudni alább adni.
Sok olyan fiúcska van aki szájhős. Hatalmas mérte van, órákig bírja, közben orgazmusok sorozatát okozza .... szóban ....
A valóság: előjáték nélkül berakja a 13-14 cm virslit, monotonon, durván reszel két percet és elélvez. És van pofája megkérdezni: ugye jó volt.
Igen, nagyon nehéz lesz találnod olyat aki jó szerető és jó társ.
2019. máj. 8. 11:48
7/8 anonim válasza:
Tképpen oda vissza igaz! Ha volt már olyan férfi az életedben, akivel megvolt a kémia, minden jól működött, vagy volt már olyan nőd, aki nem csak fekszik, mint egy fadarab és szétteszi a lábát, akkor utána nyilván fogsz tudni mihez viszonyítani🤔
2019. máj. 8. 13:41
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönök minden értelmes választ!:)
#2 persze hogy nem ezen múlik, hogy ki mennyire “jó pasi”,rosszul érelmezted a kérdést. Ugyanis nem beszéltem a magánélet más teréről amik persze sokkal fontosabbak, de itt a kérdés csak a szexulális életre vonatkozott.
#3 attól hogy nem írtam le túl részeletesen még nem jelenti azt hogy nekem nem volt 8 orgazmusom az együttlét alatt, nyilván ez is hozzájárult az élvezet részéhez amit írtam. és még nagyon sok erényt fel tudtam volna sorolni. Ne írj olyat amit nem tudhatsz.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!