Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katolikus, vagy keresztény fiatalok. Ti szoktatok maszturbálni? Milyen gyakran? Mennyire van bűntudatotok esetleg utána? 18f
Pont úgy, mint az egyéb vallásúak, vagy ateisták szoktak.
Ide illő mondás a punciban nincsen sarzsi..
Nem szoktam, mert bűn.
Esküvőmig szűz voltam.
Mielőtt szerelmes lettem az Úrba. Kiemelt a láncok közül a sírból és megmutatta hogy miért nem buzdít rá. A szívemnek tanította meg, amíg csak hallottam róla hogy nem jó, ne tegyem, addig nekem mondattak volna bármit.
Mindenen keresztül üzen, az alkotási által és halleluja a Szent Szellem oly drága hangon vezet.
Szabad vagy és Isten megbocsát. Minden bűnt, amit teszünk, Jézus hordta el. Ő hitt benne, hogy érdemes értünk meghalni. Én nem tudom te hogy vagy vele, de én nem akarom még nehezebbé tenni azt a keresztet neki. Hibázni hibázok és fogok is. De értelmetlen dolgokat nem akarok tenni. Nem érek rá erre, élnem kell. Keresnem a drága fényt, hogy ezernyi színben szóródhassak szét a szívekbe, mint a napba tartott üveg.
# 7
Remélem nem mozoghatsz emberek közt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!