Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egyes férfiak azt hiszik magukról, hogy nagyon szenvedélyesek az ágyban, de valójában olyan kis semmilyenek?
Én is jártam egyszer így. 23 éves voltam, a pasi 33 elvált, gyerekkel. Alapvetően nem akartam gyerekes párt, és a 10 év korkülönbség is sok volt nekem. De annyira udvarolt, hogy végül elbűvölt. Bár kérdeztem is tőle, hogy most akkor mik a szándékai, mert alapvetően az elvált, gyerekes férfiak már nem nagyon akarnak újra családot alapítani, én meg ugye majd egyszer szeretnék gyereket. Azt mondta, nem zárkózik el előle.
Az ágyban egy nagy 0 volt. Pedig tényleg mindenkinek hencegett, hogy ő mekkora sztár. Aztán egyszer elmentünk egy baráti házaspárral nyaralni, és a csaj félrehívott (igazán jó barátok lehettek), és megkérdezte, hogy én mégis mi a fenét keresek emellett a pasi mellett. Hogy neki csak egy trófea vagyok, kb. 100 nője volt már, és tuti, hogy nem lesz ebből komoly kapcsolat, mert még mindig az ex-nejébe szerelmes. Alapvetően nem szoktam bevenni minden rosszindulatú dumát, de valahogy az ágyban nyújtott teljesítménye azt sugallta nekem, hogy valóban annyira nem érdeklem. Ő már mindenfélét akart tőlem, pl. análszex, de az egyáltalán nem zavarta, hogy nekem még orgazmusom sem volt.
Aztán a következő alkalommal elmondtam, hogy én mit szeretnék, totál kiakadt, hogy ő nem szereti, ha egy nő a domináns, és ő igazán mindent megtett, hogy jól érezzem magam, arról ő nem tehet, ha ilyen béna vagyok. Na, akkor ott kitettem a szűrét. Menjen, aztán béküljön ki a nejével, és tegye őt análisan boldoggá.
Szóval nekem az volt a tanulság, hogy nem kezdek olyan pasival, aki henceg a trófeáival. Nem jó az olyan pasi, aki túl sok nővel volt már együtt, mert nagy ásznak képzeli magát, pedig a minőség számít, nem a mennyiség. A mostani pasimnak én vagyok a 3. nője, de igazán nem panaszkodhatok rá.
#7 Hát ez is durva sztori...
Igazából ok nem hencegtek, hanem nagyon fel voltak húzva, totál be voltak pörögve, de aztán feluton megálljt ez a dolog. Ők nagyon élvezték, en nem és mikor szóba került a dolog, akkor én őszintén elmondtam, hogy közben eluntam magamat, ami láthatóan nagyon ledobbentette őket. Mert ők másképp élték meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!