Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 14-20 éves lányok (tisztelet a kivételnek - bár nem sokat láttam) miért ilyen semmilyenek?
Konkrétan semmi életcél. Kevés kivételtől eltekintve felőlük a világ is összedőlhetne. Az a lényeg, hogy apuci anyuci megvegye az iphonet, meg legyen hétvégi zsebpénz, hogy kimenjen inni. Azonkívül, hogy saját magukat fejlesztenék, olvasnának, házimunkát csinálnának, főznének, mosnának - semmi.
Milyen családanya lesz "ezekből"? Gyenge jellem? Szülői nem törődömség?
Engem sem tanított anyám főzni, mosni, takarítani.
Magamtól megtanultam. De ezek inkább éhen halnak, mint sem főznének, vagy letennék a telefont.
Kiskoromban elváltak a szüleim, még csak jó példa sem volt, csak elrettentő. 25 éves férfi vagyok.
Más generáció? Tényleg ennyire elcseszettek? Hol vagytok normális lányok?
Szándékosan nem vittem feljebb..
Felénk csak ilyenekkel lehet ismerkedni. Így hát marad a fiatal korosztály.
De jogos, biztos máshol írható idősebb korosztály. :)
Igazatok van.
Lehet rosszul fogalmaztam, de aki 18 éves korára sem hajlandó, de még csak próbálkozni sem, abból szerintem később sem lesz semmi.
Itt:D
Normális vagyok és még főzni is tudok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!