Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerzhetek neki több örömet az ágyban?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon jó vele, de ő csak úgy tud elmenni ha ő irányít. Ha én akkor nem, hiába teszek meg mindent. Kérdeztem és erre azt felelte, hogy nem volt egy olyan pasi se akinek sikerült volna.
De én tobbet akarok adni, mert nem hiszem el hogy van ilyen. Van valami jó tanács vagy ötlet?
25F
2019. máj. 6. 18:48
1/3 anonim válasza:
Küld el hozzám, majd én kielégítem a 22 centis kékeressel ;-)
2/3 A kérdező kommentje:
Kamu vagy apukám, nem a hosszal van a gond.
De köszönöm hogy itt voltál és megosztottad velem/velünk hogy milyen értelmiség is vagy.
2019. máj. 6. 19:11
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg,tapasztald ki mi jó igazán neki és csináld azt sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!