Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a nőknek hogy a férfi két három percen belül ne menjen el hanem bírja tovább még akkor is ha utána örömet okoz a nőnek más eszközzel?
Nehogy elhidd, amit az első írt.
Nem véletlenül ex már csak ez az emberileg top férfi :D
Hidd el, hogy egy darabig elbohóckodik veled a nő, főleg, ha fiatal, de ha rövid időn belül nem adod meg neki, ami jár, vége lesz a kapcsolatnak.
Az előző jól mondja, még annak a nőnek a számára is, aki sose tud hüvelyben elélvezni, nagyon fontos a behatolás, a minél nagyobb testfelületen történő érintkezés.
Azonban sokkal jobb, ha a nő kielégítése előbb, és nem azután sikerül, miután a férfi elélvezett, különösen, ha a szeretkezés ideje rövid. Arról nem is beszélve, hogy a férfiak elélvezés után elbágyadnak, csökken az izgalmuk, a vágyuk.
Hát ha szerintem a csaj képes hüvelyi orgazmusra akkor eléggé fontos hogy minimum bírja 15 -20 percig
De mondjuk én nem tudok hüvelyen keresztűl elmenni szóval engem nem zavar szóval akkor az a 3 perc legyen intenzív és kemény dugás aggyál neki de rendesen ne csak tili-toli legyen
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!