Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontos ennyire a pénz?
Pontosan fogalmazva, némely nőnek.
A férfiak némelyikének is számít ám, de még mennyire...nem egy exem volt, akinek egy OTP bankautomata volt az agya helyén.Attól tovább képtelen volt látni.
ENNYIRE azért nem fontos a pénz a legtöbb nőnek. De igen, inkább összejönnek egy fiatal középosztálybelivel, mint egy fiatal minimálbért keresővel.
Azért fontos, mert ha közös gyerekeik lesznek, akkor azoknak minél jobb, biztonságosabb életet szeretne és ebben az anyagi biztonság egy nagyon fontos szempont.
Nem tudom te írtál-e privátban üzenetet kérdező.
Itt válaszolnék.Igen, ezeknek az exeimnek csak a munka és a minél több pénzkeresése volt az életük értelme.Jó pár éve szakítottam már velük, és még azóta sincs senkijük sem komolyabban.Full gazdagok már..de még ez se nem elég nekik.Minden másodlagos számukra, csak a pénz nem.Ettől boldogok és elégedettek.
Én levontam a tanulságot, pénzes pasival még egyszer sosem kezdek.Látod, férfiakban is van ilyen.
*100-ból 1 nő összejött valakivel a pénze miatt*
- HA! Megmondtam, hogy minden nőt csak a pénz érdekli! Mindegyik egy qrva!!! HA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!