Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora pénisz elég ahhoz hogy örömet szerezzek majd a barátnőmnek?
Rég óta idegesít a méretem, jobban örülnék ha 1-2 cm vel több lenne.
Mindig attól félek hogy nem fog eléri a puncijához minden pózban.
Mereven kb 14 cm vagy ha nagyon fel izgulok akkor lehet hogy 15, de én jobban örülnék egy kicsit hosszabbnak.
Van már barátnőd? Ha nincs, akkor ne rinyálj még ezen. Ha van, akkor kérdezd meg tőle. Nekem ettől nagyobb 2 centivel, és a vastagsága is csak normál, de több csaj is mondta h ne toljam tövig, mert túl nagy vagyok. Volt olyan is h a csaj teljesen odáig volt a farkamtól, és visongatva élvezte. Na pedig neki kimondottan nagy hüvelye volt, hosszban, meg szélességben is. Mégis nagyon meg volt elégedve.
Volt olyan is aki panaszkodott h bezzeg az exének... Na ennek a csajnak meg szűk volt a puncija, és simán éreztem a méhszáját. Szóval:
1) egyéni adottságok ÉS
2) egyéni ízlés érdése
"Pont ez a baj hogy nem mindenkinek elég. Nagyon rossz ebbe bele gondolni :("
Tekintve a hozzáállásod, emiatt nem izgulnék. Túl sok nővel úgysem fogsz szexelni, annak a néhánynak meg nagy valószínűséggel pont jó lesz.
Kérdező te egyáltalán nem vagy olyan rossz helyzetbe amibe én vagyok. Ugyanis a te péniszméreted átlagos. Viszont az enyém állva sajnos csak 10cm és nemhiszem hogy már fog nekem nőni mert 19 éves vagyok :(
Szóval ne aggódj kedves kérdező mert te közel sem vagy olyan rossz helyzetben mint amiben én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!