Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a párom a szülés óta egyáltalán nem kívánja velem a szexet, még korábban volt, hogy kezdeményezte is?
Vagy korán van még a szexhez (nem gyógyult meg lennt) vagy 0 az önbizalma, azt hiszi nem tetszik neked a "látvány".
Vagy az is előfordul, hogy szülés után megváltozik az igénye, már nem igyényli/kívánja annyira a szexet.
Hát ez tényleg nem normális.
De te mit csinálsz/hogy viselkedsz vele?
Érezteted, hogy szereted, törödsz vele?
Vagy csak elvárod, hogy szexeljen veled utána meg le sem szarod?
Én fél éve szültem, nekem is sok idő kellett míg visszarázódtam. Fáradt voltam, aggódtam a baba miatt, úgy éreztem, hogy a férjem nem partner semmiben. Sok-sok beszélgetés kellett, mire mindent helyreraktunk.
Mondjuk amikor bekapcsolta a tévét, akkor abba kellett volna hagyni a szexet és beszélgetni.
Kérdezd meg, hogy mi a baj, miért nem kívánja,miben tudnál neki segíteni. Próbálj először csak finoman indítani: beszélgetes+ masszázs, aztán másik alkalommal fektesd te le a gyereket, addig ő vegyen egy forró fürdőt, igyon egy pohár bort. Dícsérd, cirógasd és ne emlékeztesd arra, hogy dugni akarsz vele.
De a legeslegfontosabb: KOMMUNIKÁCIÓ!
Huha.. amiket leírtál az elég durva.
Sztem a feleséged már nem kíván téged, vagy esetleg melletted még egy szeretőt is tart. De nem vagy semmi ha ezekután is próbálkozol, és nem adod fel.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!