Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után ugyanolyan a szex a nővel?
A hüvely rugalmas nagyon
Szülés után sosem lesz olyan mint előtte ha termeszetes úton lett szülve
Hüvelytorna segíthet rajta de sosem lesz az eredeti hisz azért csak kijött ott egy 3 4kg os 50 60cm es gyermek
Nekem szerencsére császármetszesen volt így nekem ugyanolyan a hüvelyem mint előtte
Viszont én még nem kívánom a szexet egyáltalán
Rengeteg nő irta itt egy egy kérdésben hogy hogy megváltozott oda lent
Ne a férfiakat kérdezd..a nőket
Én 2 gyereket szültem természetes úton , de semmilyen változást nem érzek az eredeti állapothoz képest.
Kérdeztem a pasim, tegye a kezéta szívére, legyen őszinte.....ám ő is azt mondta, hogy semmivel nem érzi tágabbnak.
Én császárral szültem nyilván nincs változás
De van egy ismerősöm 4 gyereket szült hüvelyi úton .. gésagolyó és kegel intim torna csodákra képes szépen meg lehet erősíteni a hüvelyizomzatot.
"Szülés után sosem lesz olyan mint előtte ha termeszetes úton lett szülve"<->"Nekem szerencsére császármetszesen volt"
Ha nem tapasztalatból beszélsz, honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!