Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális ha szülés után hónapokkal nem kivánom a szexet semmilyen formában? 25/N
Csak a férjem kedvért szexelek vele,egyáltalán nem kívanom a szexet a férjemet igen de amint szexre kerül a sor teljesen elmegy tőle a kedvem
Pedig azelőtt napi 2 3szex is volt amit imádtam és élveztem
Most meg örül ha a heti 1re rá tud venni
Hüvelyi úton szültem nagyon megszenvedtem vele 18órán keresztüli vajúdás stb e miatt lehet ez?
A férjem megértő nagyon
Én már azt is mondtam neki menjen es szexeljen mással mert ez így tudom hogy nem jó neki
Elhatároztam hogy változtatok és vérvételt csináltatok elmegyek orvoshoz kiderítem mi bajom van mert nem akarom elveszíteni e miatt a férjemet de ez is mind hiába mert minden okés
Dr szerint még nem jött vissza a libidom
De megis meddig kell erre várni?
Mi tévő legyek?
Kihez forduljak?
4hónap telt el szülés óta
Türelem.
Nekem segített ha azelőtt nagyon felizgatott.
Sokat keresgéltem én is hogy mi a teendő, nekem segített az is hogy pl szex történeteket olvastam.
Így 20 hónappal a szülés után, jobban kívánok a férjem mint eddig bármikor.
Ez egy hosszú folyamat, mert a “ természet” így rendezi, hogy minél több időt tölts a kicsiddel. Lehet fél év, egy év, olyanról is hallottam, hogy két évig se jött vissza a kedv.
Aztán ahogy rendeződnek a hormonok, újra lesz vágy is! kitartás! :)
A dulam szerintha9honap a terhesseg akkor 9 honap kell amig a test teljesen visszaáll a terhesseg elotti allapotra
4 honap semmi ebbol levonod a 6 hetet es maris alig maradt ido
A baba lesziv energiaban persze h nem jut masra neked most a baba az elso mert pici meg ahogy no ugy fog ez
valtozni.
Legyen en idod vagyis napi 1 ora amit magadra szansz
Vagy heti fel nap
Akkor ne bevasarolj vagy ugyet intezz hanem magaddal foglalkozz masszazs furdo wellness edzes vagy mas ami jol esik. Pl baratnozes szal kapcsolodj ki picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!