Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az ami eleinte nem izgatott titeket, de később megszerettétek?
Számbaengedni a párom nedvét.
Egy szenvedélyes szex közben leszop.tam és annyira beleremgett,hogy nem volt szívem kiengedni a számból Na,aztán megkedveltem, mert felizgatott ahogy felizgult. :)
Mensi alatt szex. Eleinte nagyon visszataszítónak gondoltam, mivel undorítónak, mocskosnak tartottam magam amikor véreztem, nem is ertettem, hogy akarhatja ilyenkor valaki. Aztán lett egy pasim, aki állította, h őt nem zavarja, sőt még egy pikantériát is ad a dolognak, eleinte mindig hárítottam a dolgot, de ő kitartó volt, és csak sikerült megragadnia a pillanatot, és elgyengültem, akkor még csak egy kis petting volt kis simi, ujjazás ilyesmi, aztán legközelebb is hasonló volt a szitu, de utána már orálisan is kielégített, ami iszonyat jó volt. Persze mindig volt bent tampon. Utána jópár alkalommal nyalt még ki ilyenkor is, aztán egyszer csak amikor nagyon egymásra voltunk gerjedve egy óvatlan pillanatban kihúzta a tampont, és elkezdtünk szexelni annyira jó volt, h egyszerre minden gátlásom levetkőztem, azt, h mensizek, h ott guringászik a veres tampon az ágyon ami majd szét esett aktus közben. Soha életemben nem ereztem még olyat. Annyira bejött a dolog, h utána már volt, h én kezdeményeztem a szexet ilyenkor. Azóta is imádok ilyenkor szexelni. Mondjuk azért ehhez nem mindenki partner, nyilván nem is szoktam eröltetni, de ha a pasi részéről is okés a dolog, akkor ki nem hagynám a világért sem.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!