Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatott már fel egy ismerős váratlan érintése?
Figyelt kérdés
Bejött a munkahelyemre egy srác, akit ismerek korábbról.
Megörültünk, hogy látjuk egymást, adott két puszit, majd a nyakamra is egyet.
Hirtelen fura érzés nyilalt belém.
Szinte felizgatott és utána csak azon járt az eszem, hogy milyen lenne vele az ágyban.
Más is volt már így?
2018. dec. 9. 10:44
2/4 anonim válasza:
Igen, az egyik kollégámmal összeért a kezünk egyik alkalommal. Mintha áram rázott volna meg, vonzódom hozzá és fantáziálok, mi lenne ha...
3/4 anonim válasza:
Annak idején osztálytársnőnmel volt ilyen.
Soha nem gondoltam úgy rá, aztán egyszer mellé kellett ülnöm.
Összeért a térdünk, aztán nekem ez fel se tűnt, mert hirtelen azt hittem, hogy az asztal lába, de aztán rájöttem, hogy ez ő lesz, plusz feltűnt, hogy nem húzza el.
Ránéztem, aztán valahogy én is elkezdtem vonzalmat érezni, de láttam rajta, mert közben rám nézett, hogy valami hasonlót érez ő is.
Furcsa volt, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!