Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz, hogyha Izlandon két ismerős nő már lefeküdt ugyanazzal a férfival, akkor ők "gyomornővéreknek" hívják egymást?
Úgy értem, hogy nem hármasban, hanem külön-külön, eleinte egymás tudta nélkül.
Nálunk a férfi megfelelőjére hallottam már a "lyuksógor" kifejezést, viszont ezen a gyomornővér kifejezésen hatalmasat nevettem. :DDD
Azt tudtam, hogy az izlandiak szexuálisan rendkívül szabadelvűek. Az izlandi nők előbb dugnak egy férfival, aztán csak akkor kezdenek el randizni, ha jó a szex. Ott nem ismert a r*bąnç kifejezés, a nőknél nem számít szélsőségesnek, ha 25 éves korukra már akár 15-20 férfival is lefeküdtek. Ráadásul kezdeményezőek. Ha tetszik nekik valaki, simán odamennek hozzá, leszólítják, aztán még meg is hívják a férfit egy italra. Náluk ez is teljesen normális, ilyen esetekben rendszerint aznap a nő ágyában köt ki a férfi.
1-es:
Nyilvánvalóan szopnak is, mint egy szivattyú, aztán le is nyelik. Erről nem tudok semmi pontosat, de lehet következtetni, hogy nem finnyásak az ágyban.
Jézusom
ennyire miért vagy gyökér
mért gyomornövér nem alap a lenyelés
de ha már pasiknál lyuksogor akkor nőknél botsogornő
de a nők nen működnek ilyen állatias módon.
Izlandon kicsi a népesség és hogy a vérfertőzést elkerüljék a Férj a vándort akit megvendégel meg ajándékozza az asszonnyal egy éjszakára pusztán h a vér frissüljön náluk ez természetes.
5. !
Erre mondaná az asszonyod hogy kend még magyarnak is gyenge, nemhogy izlandinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!