Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Titeket izgatott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket izgatott már fel, hogy buliban a zsúfoltság miatt hozzátok dörgölőztek?

Figyelt kérdés
Tegnap volt necc party a Budapest parkban és egy lány nagyon kiakadt hogy tapizták a tömegben. Szegényt nagyon sajnáltam. Ismertek olyat, akinek ez kifejezetten bejön?
2018. szept. 22. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem kiakasztana.A nők nem így működnek
2018. szept. 22. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább rosszul lennék tőle.

18L

2018. szept. 22. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Másképpen működnek? Miért, szerinted minden fiút izgat, hogy ha hozzádörgölőznek idegenek?

Nekem pl. az egekbe szökik az adrenalinszintem és nagyon ingerült leszek tőle. Ráadásul még inkább megterhelő, mert még ahhoz is kell vennem erőt, hogy ezt palástoljam.

Ez alaptermészet kérdése és nem az illető nemének a kérdése. Az introvertált embereknek sosem fog jól esni, hogyha idegenek hozzáérnek. Persze ezt nem tudhatja senki a másikról és nincs mit ezzel tenni. Én rólam se mondaná meg senki, inkább azt gondolják, hogy nagyon nyitott és extrovertált vagyok, de ez csak álca

2018. szept. 22. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A volt barátnőmnek ez volt a perverziója, többek között ezért szakítottunk, mert eléggé lehangolt a gondolat h mások tapizzák és kitudja, néhány paraszt még fel is nyúl a lányoknak. Ő nem tehetett róla és nagyon sajnáltam emiatt, de konkrétan ezért járt bulizni h taperolják meg hozzádörgölőzzenek idegenek, meg a buszon is ráadásul. Mondjuk azt mondta h nem mindegy h ki ér hozzá szóval csak az izgatta fel ha egy jól kinéző vagy átlagos srác v nő (!) ért hozzá de ha vmi öreg perverz akkor attól hányni tudott.

Mivel jó viszonyban váltunk el tartjuk a kapcsolatot és azóta talált egy olyan srácot akinek ez belefér, szóval van ilyen is.

2018. szept. 22. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem izgat, taszít zavaró
2018. szept. 22. 15:07
 6/7 anonim válasza:
Szerintem nem a legjobb ha idegenek neked mennek nekem a mellem fogták meg és én is nagyon kiakadtam fölleg hogy ott volt a pasim és még ösze is vesztek
2018. szept. 24. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a másik ápolt átlagosan jó a külseje nekem nem probléma,sőt élvezem.
2018. szept. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!