Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A zsúfoltság mennyire szokvány...

A zsúfoltság mennyire szokványos irodai munkahelyen?

Figyelt kérdés

Normál, kb heti 40 órás, irodai munkáról van szó

Mennyire megszokott, hogy olyan szorosan ülnek a dolgozók, hogy ha pl kinyújtanád a karodat, mindkét oldalon megböknéd egy-egy munkatársadat?

Esetleg az asztal mögött is szűk a hely, lapkával férsz el a kollégád széke mögött?

2017. aug. 17. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Munkahelyfüggő.
2017. aug. 17. 09:27
 2/6 A kérdező kommentje:

...ezt én is tudtam.

Mennyire jellemző?

Én igen nehezen viselem, de ha gyakori jelemaég,igyekszem megszokni.

2017. aug. 17. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy munkahelyfüggő. Mi az, hogy mennyire jellemző??

Jelenlegi munkahelyemen nem vagyunk zsúfoltan. Hatan vagyunk egy kb. 40nm-es irodában. Előző munkahelyemen kb. 10 ember volt egy 40nm-es irodában, az azelőttiben kb. 15. Számolgass...

2017. aug. 17. 09:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi 8-an voltunk egy 10, max 12 nm irodában. Most átrendeződtünk, de jelenleg is 2 ember között ülök, holmik a laptop köré zsúfolva, táska a lábamnál, lapjával férek ki a helyemről, 2 munkatárs pedig, ahogy mondani szokták, a számban.

De nekem nem is mond semmit ez a négyzetméter. Ha pl karnyújtásnyi távolság van, azt elviselem.

Azért kérdem, mert fogalmam sincs a munkahelyekről és a fórumok meg a gyk azért vannak, hogy kérdezzünk.

Munkahelyet váltanék, csak nem akarok egy másképp, de mégis ugyanennyire rosszat.

A zsúfoltság egy a nekem kellemetlen tényezők között.

2017. aug. 17. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Multiknál - már a normálisabbnál - egyáltalán nem jellemző. Mi pl. 150-es asztaloknál ülünk (természetesen 1 fő / asztal). Az asztalok kis szigetekben vannak (négyesével), közöttük pedig legalább 2 méternyi hely van.
2017. aug. 17. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:

A 150 cm reális, szerintem akkora asztaloknál ülünk, szerencsésebbek egyedül, de általában ketten.

5 db van, 2-2 egymás mellett, szemben és egy elfordítva. Laptopokkal dolgozunk.

Sokszor előfordul papíros munka is, ekkor még kevésbé férünk el.

2017. aug. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!