A zsúfoltság mennyire szokványos irodai munkahelyen?
Normál, kb heti 40 órás, irodai munkáról van szó
Mennyire megszokott, hogy olyan szorosan ülnek a dolgozók, hogy ha pl kinyújtanád a karodat, mindkét oldalon megböknéd egy-egy munkatársadat?
Esetleg az asztal mögött is szűk a hely, lapkával férsz el a kollégád széke mögött?
...ezt én is tudtam.
Mennyire jellemző?
Én igen nehezen viselem, de ha gyakori jelemaég,igyekszem megszokni.
Mondom, hogy munkahelyfüggő. Mi az, hogy mennyire jellemző??
Jelenlegi munkahelyemen nem vagyunk zsúfoltan. Hatan vagyunk egy kb. 40nm-es irodában. Előző munkahelyemen kb. 10 ember volt egy 40nm-es irodában, az azelőttiben kb. 15. Számolgass...
Mi 8-an voltunk egy 10, max 12 nm irodában. Most átrendeződtünk, de jelenleg is 2 ember között ülök, holmik a laptop köré zsúfolva, táska a lábamnál, lapjával férek ki a helyemről, 2 munkatárs pedig, ahogy mondani szokták, a számban.
De nekem nem is mond semmit ez a négyzetméter. Ha pl karnyújtásnyi távolság van, azt elviselem.
Azért kérdem, mert fogalmam sincs a munkahelyekről és a fórumok meg a gyk azért vannak, hogy kérdezzünk.
Munkahelyet váltanék, csak nem akarok egy másképp, de mégis ugyanennyire rosszat.
A zsúfoltság egy a nekem kellemetlen tényezők között.
A 150 cm reális, szerintem akkora asztaloknál ülünk, szerencsésebbek egyedül, de általában ketten.
5 db van, 2-2 egymás mellett, szemben és egy elfordítva. Laptopokkal dolgozunk.
Sokszor előfordul papíros munka is, ekkor még kevésbé férünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!