Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz 18/l vagyok, az exem kb két hónapja ruhán át izgatott, aztan, bugyira vetkőztetett és ujjazott. Majdnem elmentem, de megzavartak. Miért gondolok még mindig erre?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy elfelejtsem?2018. dec. 25. 07:55
1/21 anonim válasza:
Mert ennyi idősen természetes hogy vágysz a szexre és az orgazmusra. Ha akarsz keríts egy pasit akivel el tudsz menni és akkor már az fog a fejedben járni nem az exes sztori :) 28/F
3/21 érdeklődő35 válasza:
Arra gondolsz, hogy ezt csinálja, vagy a helyzetre, hogy majdnem lebuktatok?
4/21 A kérdező kommentje:
Inkabb a sexualis izgalomra, a majdne elmentem dologra...
2018. dec. 25. 08:53
5/21 anonim válasza:
Kicsit fejtsük már meg!
Mentél már el valaha?
6/21 anonim válasza:
5-ös, na ez jó kérdés!!!!!!!!!!!
7/21 anonim válasza:
8/21 anonim válasza:
Mert intenzív érzés volt, olyan amivel még eddigi életedben nem találkoztál
Ha már átesel az első szexen, nem ezen fog járni az agyad, hanem azon
Szóval ez egy ördögi kör
9/21 anonim válasza:
Majd idővel az új emlékek felülírják, nyugi :).
10/21 anonim válasza:
Gondolom jó érzés volt neked és szeretnél ismét ilyet érezni! Nincs veled semmi baj, ez természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!