Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz 18/l vagyok, az exem kb két hónapja ruhán át izgatott, aztan, bugyira vetkőztetett és ujjazott. Majdnem elmentem, de megzavartak. Miért gondolok még mindig erre?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy elfelejtsem?2018. dec. 25. 07:55
11/21 anonim válasza:
Mert ez volt a legszexuálisabb élményed és készen vagy már arra, hogy elveszítsd és vágysz is rá. Ez teljesen normális ebben a korban mert én is ezt tapasztalom. Majd el fogod felejteni ha lesz más aki ugyan ezt vagy többet megtesz ;)
18/F
12/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem elveztem meg el... Maszti kozben nem megy.
2018. dec. 25. 12:04
13/21 anonim válasza:
Jaaa... akkor próbálj meg jobban ráhangolódni :).
Ha elélvezel, az sokkal intenzívebb élmény lesz, nem? :)
14/21 anonim válasza:
Gyere, kinyallak. De csak akkor, ha te meg leszopsz engem!
15/21 A kérdező kommentje:
Meg annyit irnek hogy va baratom... Soval ezert duplan flusztral a dolog.
2018. dec. 25. 12:39
16/21 anonim válasza:
igen, engem is mocskosul frusztrál ez a fruska akit flusztrál a hülyeség...
17/21 anonim válasza:
Mondjuk az elég nagy hülyeség hogy úgy fogtok neki hogy akár meg is zavarhatnak.
2 hónap óta semmi nem volt ?
Próbáljátok ugyan azt , de a helyzetet teremtsétek meg hogy csak ti legyetek, és még véletlenül se zavarhasson meg senki.
18/21 anonim válasza:
Kérd meg a barátodat, hogy segítsen már rajtad. Nem létezik, hogy 18 évesen ellene lesz a dolognak :)
19/21 érdeklődő35 válasza:
A mostani barátoddal meddig jutottatok el? Nem lehet hogy ő még csak épp hogy tapiz téged, miközben a puncid már teljesen be van zsongva, és csak az exed jár a fejedben, hogy mennyire élvezetes volt vele?
20/21 anonim válasza:
Vegyetek ki akkor egy panziót és ott nem zavarnak meg titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!