Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elitelendo?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit már rég óta ismerek és mostanában kezdett a barátságunk kicsit más irányba elmenni.
Ha hanynám, hogy megujjazzon az nagyon gáz lenne? Senkire nem tartozik, de akkor sem akarom hogy esetleg emiatt később olyannak nézzen. Mert eddig mindig azt hitte hogy "jó kislány" vagyok.
2019. máj. 14. 19:24
2/10 anonim válasza:
Nem elitelendo. Friends with benefits, ennyi.
3/10 anonim válasza:
Emiatt személy szerint nem ítélnélek el amennyiben szingli vagy. Függetlenként én se utasítanék el egy lány barátomtól egy ilyen "ajánlatot" (vagy mondjam úgy, hogy "kapcsolatot").
4/10 anonim válasza:
Én tuti nem lennék többet a barátod. Vagy több, vagy semmi. Határozottan nem maradna változatlan a helyzet. De ha régóta ismer, akkor nem biztos hogy jókislánynak hisz, ha nem vagy az.
5/10 anonim válasza:
Aztán majd szagolgatja az egész osztály, nagy buli lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
Nyáron leszek 18.
A fiú most 20.
És nem arról van szó, hogy én mászok rá. Mind a ketten akarjuk. Ő kezdeményez mindig.
2019. máj. 14. 20:21
7/10 anonim válasza:
Nem ítélendő el. Azt csinálsz amit akarsz.
L
10/10 anonim válasza:
Nem elítélendő! Nincs ezzel semmi baj!
Most élj, most vagy fiatal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!