Elitelendo ez a tetko lanyok reszerol?
Figyelt kérdés
Mennyire elitelendo lanyok reszerol hogy ez a tetovalas van a karomon ? Van aki ezert nem jonne ossze egy fiuval ?
2017. aug. 2. 07:39
1/9 anonim válasza:
Miért lenne elítélendő? . Ez eszméletlen😱
Max. Azoknak nem fog tetszeni, akik tetkó ellenesek, de nem felelhetsz meg mindenkinek! Ha valakinek nem tetszik, akkor azzal nem érdemes kezdj. Egy tetkó téged fejez ki, innentől kezdve ugyan olyan mintha a hajad vagy a humorod nem jönne be a lánynak.
2/9 anonim válasza:
Dehogy is. Nagyon jól néz ki. Nekem kifejezetten bejönnek a tetkós srácok. Vannak tetkó ellenes lányok valóban, de ők úgy se fognak közeledni, mert úgy is ki fogják szúrni. Hidd el több olyan ember van akinek ez bejön mint fordítva úgyhogy ne aggódj.
3/9 anonim válasza:
Nem szexista, én is tetovált nő vagyok.
4/9 anonim válasza:
Wow! Nekem nagyon tetszik , bár sok lány van aki tetkóellenes , èn kifejezetten imádom... Nemtudom , ez csak az én véleményem...
5/9 anonim válasza:
Dehogyis. Miből gondoltad ezt? Tényleg vannak tetkó ellenes lányok de szerintem nem olyan sok. Én csak olyanokat ismerek akiknek bejönnek a tetkók és énis imádom őket.
6/9 Metionin válasza:
Egyáltalán nem. Ez egy szép minta, csak sajnos elég tucat lett az utóbbi időben. Fiúkon-lányokon is látom, sőt, először lányon láttam, utána meg vagy 10 fiún. De így maga a minta egyáltalán nem kelt visszatetszést ha szépen van megcsinálva.
7/9 anonim válasza:
Én is sok emberen láttam hasonló mintát, de azért ettől függetlenül elég jól néz ki :O
8/9 anonim válasza:
tömegtetkó, de jobb,mint a nonfig :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem tök jól néz ki:) Engemnem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!