Mi ebben a logika a ferfiak reszerol?
Sokat jarom a varost , de nem csak ott latom hanem kirandulasaim soran is ahol ugye a kenyelmes oltozkodest helyezi az ember eloterbe es nem az etikettet, szoval a noknel latom hogy logikusan a 30 fokos melegre valo tekintettel combkozep vagy kisse feljebb ero rovid nadragba vannak , nem pitcsagatyara gondolok, de a ferfiaknak meg oly mindegy , hogy varos vagy kirandulas szinte mertani pontosaggal terdig ero nadragba pallasztjak a popojukat.
Nem ertem ezt a logikatlan oltozkodest mikor a lanyoktol lehetne peldat venni!
Nem értem miért jó béklyókat rakni magunkra. A legtöbb illem és etikett szabály a praktikum ellen beszél. Valaki kitalálta a többi birka pedig élteti.
Elso! Ja! Ertem. Elojott a szlogen tehat ha nem a megkovetelt oltozek van egy pasin az homaros! Gratulalok!
2! Azert nem magyarazd mar meg hogy nem izzad a combod a nadrag alatt!
Nem veletlenul van rovidujju ing sem...
3! Varronorol hallottal mar? En peldaul ha veszek ilyen seggrohasztot utanna viszem atalakitatni, vagy a noi osztaly sem utolso eset.
4! 80-as evekben mindenkinek kint volt a herelye? Ha boxer volt alatta esetleg de fecskebe nem!
Felőlem hordjatok p-csagatyát, nekem 8. Vagy amit akartok.
De nem fogtok, mert szerintetek az lányos, meg b-zis, és lányosnak lenni ultragáz.
2. Vagyok
Valóban, ha túrára megyünk, akkor de beizzad a combom.. csakhogy egy túra során jobb esetben nincs olyan pontja a testednek, ahol ne izzadnál be. Viszont egy átlagos hétköznapon a térdig érő gatyában nekem sosem izzad csak úgy a combom. Nem azon a 20 centin múlik, ismétlem, ha csak a városban utazol, és nyugodtan sétálsz. Kirándulás közben valóban számíthat akár, de véleményem szerint nem annyit, hogy ilyen mértékű tiltakozást váltson ki akár belőled, akár másból. Semmit nem számít.
Na latod! Es az segit hogy csak a labszarad van kint?
Nem beszelve a sablonizaciorol miszerint a ferfiak mint egymas fenymasolatai ugy oltoznek.
Engem rettentoen zavar ez a mar mar szabalyszeru oltozkodes, a lanyoknak sokkal szinesebb a ruhataruk mert ok mernek beujitani a sok batortalan hiu fiuval szemben! T. a kivetelnek.
Ennyi erovel ne vegyel fel rovidujju inget polot sem mert az a 20,30 centi mar nem oszt nem szoroz! Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!