Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ebben a logika a ferfiak...

Mi ebben a logika a ferfiak reszerol?

Figyelt kérdés

Sokat jarom a varost , de nem csak ott latom hanem kirandulasaim soran is ahol ugye a kenyelmes oltozkodest helyezi az ember eloterbe es nem az etikettet, szoval a noknel latom hogy logikusan a 30 fokos melegre valo tekintettel combkozep vagy kisse feljebb ero rovid nadragba vannak , nem pitcsagatyara gondolok, de a ferfiaknak meg oly mindegy , hogy varos vagy kirandulas szinte mertani pontosaggal terdig ero nadragba pallasztjak a popojukat.

Nem ertem ezt a logikatlan oltozkodest mikor a lanyoktol lehetne peldat venni!

2017. jún. 13. 17:17
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

9! Akkor Neked is leirom ujra!

Varrono?? Esetleg noi reszleg?

En megtudtam oldani csak akarni kell.

Olyan ruhat viselek amiben jol erzem Magam es nem olyat amilyet eloirnak es mondvan csak ezt aruljak.

2017. jún. 13. 18:28
 12/38 anonim ***** válasza:
70%

Ismét 2. illetve 8. vagyok.

Az, hogy te így érzékeled, nem jelenti, hogy így is van. Én is állíthatnám, hogy manapság nem látom a különbséget két lány között a villamoson se a hajuk, a sminkjük, se a ruhájuk, se a testalkatuk alapján.

Illetve kifejezetten örülök, hogy szóba hoztad: nem, én speciel nem hordok rövid ujjú inget, mert 1) elegánsabb a hosszú ujjú 2) fel lehet tűrni könyékig, és az bőven elegendő, mert - nem győzöm hangsúlyozni - nem szaros 20 centiméteren múlik.

2017. jún. 13. 18:56
 13/38 anonim ***** válasza:

Sok fiatal srácot látok én is ilyen bőszárű térdgatyában 30 fokban. Szerintem valami szégyenérzet van a dologban, legalábbis mikor felmerült a téma, azt mondták, hogy a rövidebb gatya már nagyon búzás és ők nem mutogatják a lábukat.

Én combközépig érő rövidnadrágot hordok, mert tetőtől talpig izzadok, a lábszáram is és mert az ilyen tetszik.

2017. jún. 13. 18:58
 14/38 anonim ***** válasza:

De nekem ez nem egy életbevágó kérdés hogy a szerencsétlen gatyámat átszabassam. :D

Annyira nem rossz az h még rövidebb rövidgatyáért kajtassam a boltokat.

Amúgy én direkt kerülöm a sablonos öltözködést, meg amúgy is utálom a gombokat ezért inget is csak ünnepre veszek fel.

2017. jún. 13. 19:45
 15/38 anonim ***** válasza:

Képzeld kérdező, van, aki meg egyenesen hosszúban jár. Mégpedig azért, mert nem mindenki a standra megy, vagy onnan jön.

A nők könnyen vannak: belibbennek a munkahelyre is strandfelszerelésben, a kutya nem szól nekik. Pedig mindenük rövidebb, a rövidgatyájuk (p-gatya), a polójuk (hasvillantós), a polójuk ujja (kb 5 centi), a trikójuk (hátul egy feszes X a nyak alatt), a begombolt hosszú újjujuk begombolt gombjainak száma (köldökig kigombolva), a farmerkabátjuk (8 éves lányomnak is kicsi lenne).

Na most hogy néznénk ki mi így? Hát röhejesen. (Az igazsághoz tartozik, hogy sajnos van, amit egyesek átvettek tőletek - mondjuk szánalmasan is néznek ki - pl ezt a titok zokni/nincs is zoknim hülyeséget, meg a papucsban slattyogást úton-útfélen.)

2017. jún. 13. 22:19
 16/38 anonim ***** válasza:
48%
Kit érdekel a gatya hossza, nem ott rohad meg az ember... Az viszont valami elképesztő, hogy fiúk nyáron cipőben meg pólóban vannak, csak mert ideimportálták az angolszász klímára való divatot, miközben mezítláb/papucsban és trikóban szokás lenni ezen az éghajlaton. Mi szégyen van abban? Aztán lucsog a hónaljuk a lében, büdösödik a lábuk a cipőben, mert állítólag per pillanat úgy férfias... Hát nem irigylem ezt a generációt. Régen úgy volt, hogy októberben került elő először a cipő... És mi szégyellni való van abban, ha egy srácnak a trikóban kilátszik a válla? Édes istenem, a hülyeség... hát csak rohadjanak bele a hülyeségükbe.
2017. jún. 14. 02:21
 17/38 anonim ***** válasza:

Na,ennyi baromságot is rég olvastam egy kérdésben.

"szoval a noknel latom hogy logikusan a 30 fokos melegre valo tekintettel combkozep vagy kisse feljebb ero rovid nadragba vannak , nem pitcsagatyara gondolok"

Logikusan,hát hogyne. Ahogy már leírták sokan, az a pár centi 30 fokban nem oszt,nem szoroz. Azért van a nőkön ilyen rövid nadrág,hogy a férfiak, a nekik tetsző férfiak megbámulják őket. Így kicsit értékesebbnek érzitek magatokat a húspiacon,meg nem akartok persze lemaradni az "alfa" csajoktól sem.

" Sok a gyava hiu buta a fiuk kozott, inkabb oktoznek kenyelmetlenul csak mutassak, hogy ok ferfiak,"

Hát, pont a férfiakat elővenni,hogy a kényelmességet feláldozzák a divat miatt..

De egyébként is. Az öltözködés sohasem csak a praktikusság miatt volt fontos az embernek,nézz meg akármilyen kultúrát,akármilyen régről is, a nők mindig kiakarják fejezni a termékenységüket,a férfiak pedig a társadalmi rangjukat. Általánosságban. Ezzel semmi gond nincs, csak a hülyék nem jöttek még rá erre.

"Nem beszelve a sablonizaciorol miszerint a ferfiak mint egymas fenymasolatai ugy oltoznek."

Hú, sablonizáció...mint ha nem lenne meg minden kornak egy-két kommersz stílusa,amit a nagy átlag hord...aranyom,így volt ez 500 éve is, a 70'évek amerikájában is és 50 év múlva is a nagy többség a "sablonizációt" fogja képviselni. Persze kivéve a nők,mert ők mind egyéniségek lesznek a százszorszép ruhakollekciójukal.

" a lanyoknak sokkal szinesebb a ruhataruk mert ok mernek beujitani a sok batortalan hiu fiuval szemben!"

És? Hogy idézzelek,milyen praktikusságot hoz neked a színesebb öltözködés?

2017. jún. 14. 08:33
 18/38 anonim ***** válasza:

16-os

te csak slattyogjál egész nap az igénytelen retkes papucsodban, meg trikóban egész nap az utcákon.

Egyébként is ennél sokkal melegebb helyeken ennél jobban felöltöznek, úgyhogy hagyjuk ezt az angliai klíma magyar klíma dolgot.

2017. jún. 14. 11:04
 19/38 A kérdező kommentje:

13! Igazad van valoban az egyfajta szegyenerzed dominal sok pasinal, de En peldaul nem szegyellem a testem mert vagy husz eve testepitek tehat nincs miert rejtegetnem a vegtagjaimat.

Es mondjuk leulni illetve jarni is konnyebb egy rovidebbe.

15! Igen Tudom es latom hogy van aki hosszuban jar amivel nincs is semmi baj mert az az egyik veglet a rovid meg a masik! Tehat a hosszu sem olyan hosszu hogy huzod magad utan a foldon , eppen ezert a rovid az rovid nalam es nem felhosszu.

2017. jún. 14. 12:28
 20/38 anonim ***** válasza:

-- "Elojott a szlogen tehat ha nem a megkovetelt oltozek van egy pasin az homaros! Gratulalok!.... 3! Varronorol hallottal mar? En peldaul ha veszek ilyen seggrohasztot utanna viszem atalakitatni, vagy a noi osztaly sem utolso eset. "... az a homáros, ha egy férfi tudja, hol van a női osztály

---- "Olyan ruhat viselek amiben jol erzem Magam es nem olyat amilyet eloirnak es mondvan csak ezt aruljak." mások is olyan ruhát viselnek, amiben jól érzik magukat, nem kell leszólni őket

--- "En peldaul nem szegyellem a testem mert vagy husz eve testepitek tehat nincs miert rejtegetnem a vegtagjaimat. "- most már értünk mindent.

29/N

2017. jún. 17. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!