Mi ebben a logika a ferfiak reszerol?
Sokat jarom a varost , de nem csak ott latom hanem kirandulasaim soran is ahol ugye a kenyelmes oltozkodest helyezi az ember eloterbe es nem az etikettet, szoval a noknel latom hogy logikusan a 30 fokos melegre valo tekintettel combkozep vagy kisse feljebb ero rovid nadragba vannak , nem pitcsagatyara gondolok, de a ferfiaknak meg oly mindegy , hogy varos vagy kirandulas szinte mertani pontosaggal terdig ero nadragba pallasztjak a popojukat.
Nem ertem ezt a logikatlan oltozkodest mikor a lanyoktol lehetne peldat venni!
Ha realisan latok az egyenlo a hulyevel?
De latom nem tudsz ertelmes valaszt adni csupan csak kijelenteni valamit , de megmagyarazni...
Kb. Azon a szinten lehetsz azokkal akik ellenzik a szandi harisnya vagy zokni parositasat, de magyarazattal szolgalni mar egyik sem tud.
"Ha realisan latok az egyenlo a hulyevel? "
Reális egy túrót. A legelső hozzászólásomban (2.oldal) megcáfoltam a baromságaidat,amire egy mukkot se bírtál reagálni.
Most is csak azzal tudod fenntartani a témát,hogy egy tök nyilvánvaló dologhoz (a férfi a férfi osztályon vásárol,nem a nőin) kivételeket keresel, mert hát azért ne legyen nekem igazam :DD mert ha létezik olyan női ruha,amit egy férfi is hordhat,akkor minden férfi begyöpösödött,aki nem női ruhát hord... ez aztán a reális meglátás. Mások hülyének nevezik az ilyet.Én is. Úgyhogy ennyi. Ott van minden,olvasd vissza.
"27! Ne linkelgess hanem indokold meg a linkjeimet ! Ja... Mert hogy erre mar nem tudsz mit irni mert erre nem szamitottal,csak szerinted homaros ha egy ferfi a noi reszlegen nezelodik,de ha egy no meg hordja is azt amit a ferfi reszlegrol vasarolt az teljesen rendben van..."
Gondoltam előbb felfogod, ha látod képen, de a kedvedért:
1. Link: egy kép, amelyen egy nő férfi ingben látható=> szexi
2. Link: 1 férfi. Kevésbé férfias, térd fölött érő rövidnadrágban=> "ratyi". Valami ilyesmi lehetsz te is :)
Téged idézlek (egy másik kérdésre adott válaszod kapcsán):
"... nem Vagyok ra szorulva senki velemenyere mert azt veszem fel ami NEKEM tetszik es ami NEKEM kenyelmes!
Valoszinu igy van vele a kerdezo is Rajtad kivul."
... ééééés nem csak az ottani kérdező van így vele, hanem az itt válaszolók is. Ha egy férfi nyáron térdnadrágban (vagy annál hosszabban) ÉRZI JÓL MAGÁT, akkor itt a logika, amit eddig nem értettél. Ha te a rövidebb fazont szereted, akkor viseld egészséggel!
.... Erdekes! Nalam búzas egy no ferfi ruhaba nem epp szexi!!
A masik kepen jol nez ki rovidebb ruhaba a pasi mert gondolom nincs kotelezoen eloirva a nadraghossz megha mindenkinel is ugy nez ki mintha egy cegnel vasaroltak volna!
Eeees! Meg mindeg nem kaptam valaszt a ferfiruhat viselo nokrol akik a linkjeimben szerepelnek, mert te sajnos csak a fiukat tudod sertegetn es valoszinu te is egy ferfiruhat viselo meleg lehetsz! Vegre rajottem...
Már régen leírták,köztük én is,hogy nőkön jól áll némelyik.
Te most melyik személyiségeddel vitatkozol amúgy?
Ferfiruha nokon jol all?
Nyilvan a pasikon is egy ket noi darab mert nem minden ferfi egyenisegehez mennek a buggyos logos fazonok.
Melyik egyenisegemmel vitatkozok? Egyikkel sem csupan egy jelentektelen senkivel..
"...te is egy ferfiruhat viselo meleg lehetsz!"
... ráadásul ma is csajodat du..am :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!