Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoljak a lánynak hogy gyakorlatlan vagyok?
Valami csoda folytán egy nagyon tapasztalt elég elfoglalt lánnyal úgy nézki össze jönnek a dolgok, de csak szex kapcsolatot akar, mert másra nincs ideje.
Kinézetre izmos vagyok és olyan a kisugárzásom, hogy nagyon tapasztaltnak jövök le a másik félnél, de még csak 1 lánnyal voltam 14 évesen egyszer.
Eddig időm nem volt, meg sokszor morális okok miatt nem tettem meg. Most 21 éves vagyok.
A lány nálam idősebb és gondolom azt várja el, hogy "jól leápolják".
Szoljak neki az elején, hogy ilyen szinten kezdő vagyok?
Arra gondoltam, hogy akkor lehet segítene és elmondaná mit szeret és úgy mindkettőnknek jobb lenne, de az is lehet akkor keres mást aki már tudja mit hogyan kell....
Vagy ne modnjak semmit?
... de akkor ha nagyon rosszul teljesítek nem a tapasztalatlan hiányra fogja hanem hogy béna vagyok és azért lesz vége.
Ti mit tennétek?
(Elivleg van lehetőségem 2 másik lánnyal elfeküdni előtte, hogy "gyakoroljam" de ők is kezdők. Tudom .. furcsa a szituáció hogy eddig semmi és most ... de most kezdtem neki az iparnak csak :D )
Meg azért furcsa, mert feljött a kérdés, hogy eddig hány parnerem volt és hírtelen azt mondtam hogy 3, mert megijedtem a kérdéstől.
Mivel nem tudtam 2 nevet gyorsan kitalálni anélkül, hogy lejönne neki hogy gondolkozok a dolgon. Elmondtam az első barátnőm nevét akivel megtörtént egy későbbi barátnőmét akivel nem ... és azt hogy a harmadik egy ismeretlen egyéjszakás, akinek a nevét nem tudom.
Akkor fent akadt azon, hogy "Ohhh akkor csak egyszer szexeltem a harmadikkal?"
Amúgy normál esetben már rég elmondtam volna neki, hogy "bocs hülye voltam, rossznak éreztem elsőre azzal kezdeni milyen tapasztalatlan vagyok " és kitálaltam volna, de most hogy megtudtam hogy csak szexet keres már más, mert lényegében akkor azt mondanám elneki hogy abba a dologban béna vagyok amire embert keres...
Menj el prostihoz?
Semmiképp ne görcsölj meg szerencsétlenkedj...
2# A prosti nem kell, mert mondom van 2 másik jelentkező, de max 1 alkalmat tudok a lánnyal való találkozás elé beszervezni ... az is kérdéses mert vizsgaidőszak.
Szóval semmi képpen sem lehet "menő" az ágyban.
(vagyis lehet naturálisan jó vagyok, ki tudja vagy átlagos)
... de melyik a jobb megközelítés a 2 közül fent?
Sztem ne hagyd a 2 jelentkezőt. Gyakorolj egy kicsit a lányokkal mielőtt a másik csajjal szexelsz. Nem kell mindenről tudnia. Sztem ő sem mondott neked pontos számot h mennyi pasival feküdt le.
L
Nem kell szólnod.
Ne izgulj, szexeld meg, azt kész.
Törekedj arra, hogy élvezze, és akkor nem csak egy alkalom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!