Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet abba örülni hogy nem kellek egy lánynak sem?
Mostanában nagyon szomorú vagyok hogy egy lanynak sem kellek. Sőt még alkalmira sem. Úgy érzem hogy nekem sosem jön el az ideje annak hogy rendszeresen szexelhessek.
Már 4 napja nem is vertem ki, de annyira nem is vágyom rá úgy mint régebben. Szerintem valami nagy gond van velem :(
De ha lenne barátnőm akkor szerintem folyamatosan állna.
Bele lehet, annak ellenére, hogy több rövid kapcsolatom is volt, szex-el együtt, sokszor úgy éreztem, hogy minden lány elutasít, hülyének néz. Az önbizalmam a pincében volt. Éppen most alakult valami egy lánnyal egy nagy összejövetelen, és iszonyú nagy löketet adott lelkileg is, hogy ő is érezhetően vonzódott hozzám, nemcsak én hozzá. Járj ki társaságokba, ismerkedj, és akkor előbb utóbb akad egy csaj, aki szinte rád mászik. Velem is pont ez a baj, hogy introvertált vagyok, nem nagyon járok ki, és nincs hogy megtaláljanak ezek a lányok, akiknek bejövök én is.
23f
Minden nap van 2 hasonló kérdés.
Igen bele lehet, de ha nem akarsz beleőrülni akkor változtatni kell, ami nem lesz könnyű, de el kell döntened mit akarsz. Sírni, meg sajnáltatni magad? Vagy netán tennél is valamit azért, hogy legyen valakid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!