Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A puncs.hun kb mennyi pénzt szoktak fizetni egy lánynak egy akcióert cserébe?
250.000Ft
Ennél olcsóbb ajánlat nevetséges
25N
#1 te el vagy tévedve. Ennyit egy hónapra szoktak fizetni, 500 ezer havi “fizetésnél” nagyobb opciót meg sem lehet jelölni(persze ettől még lehet van, aki többet is költ egy lányra). 250 ezret alkalmanként arab sejkektől, külföldiektől lehet kérni, magyaroktól nem nagyon :D
Amúgy alapjában véve annyit kérsz alkalmanként, amennyit akarsz. Az más kérdés, hogy lesz-e olyan, aki meg is fizeti. Minél nagyobb összeget mondasz, nyilván annál kevesebb a lehetséges jelölt. Na meg a külső adottságaidnak is meg kell felelnie az elvárásodhoz.
Azt majd ki fogod magadtól tapasztalni, hogy mennyi az az összeg, ami se nem túl kicsi, se nem túl nagy.
Hát Hidd el van aki kifizeti nem is egy
Pedig nem vagyok Fullos csaj
Pedig van ilyen.
Engem elvittek hétvégére nyaralni (két napra szombat vasárnap) kaptam 300 ezret és minden egyéb költésget a pasi állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!