Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi sugardaddy van az országban (több, mint 8 ezer) mint amennyit a puncs.hu kihoz vagy ezek csak kamuprofilok?
Mit gondolsz, a szerető tartása, a megcsalás mennyire elterjedt? Minden második, harmadik, ötödik férfinél?
A nyolcezer, az kb 1-2%-a a korban, anyagi helyzetben alkalmas férfi lakosságnak.
Szerintem nem túlzás, bár nyilván van nem valódi profil is.
2# Akkor minden második harmadik és ötödik nő is ezt csinálja nem ?
Kérdésre a válaszom 8000 luzer ennyi .
38f
Szerintem a nagy része kamu profil
Aki meg tényleg pénzes az inkább nem kockáztatja meg h fel regisztráljon ilyen oldalra mert ha kiderül akkor lőttek a tekintélynek
Szerintem ez nélkül is talál magának olyan csütörtök akivel néha elszórakozik és ad neki egy kis zsebpénzt!
24N
Csitrit
Bocsi javít ez a rohadt telo
A regisztrálás nem anoním? Már hogyan derülne ki, ki van a felhasználónév mögött?
És igen, a nők is csalnak, ugyanannyian, mint a férfiak. Egy férfira egy nő jut, tipikusan. Vannak egyedülálló fiúk, akik házas nőkkel kezdenek (az én életemben is volt ilyen), és lányok, akik házasemberrel futnak. De tipikus a házas-házassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!