Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a csúnyák járnak prostihoz?
Figyelt kérdés
Ti milyennek tartjátok magatokat, és miért jártok prostihoz?2019. máj. 13. 19:59
1/8 anonim válasza:
Én nem vagyok ronda. Nekem az a bajom hogy nem tudok ismerkedni.:(
2/8 anonim válasza:
Én mondjuk nem járok hanem ha olyan hölgyet találok aki vevő erre akkor közösen elmegyünk valahová de én sem vagyok csúnya csak a hatalmas elvárásoknak nem tudok megfelelni és nehezen kötök komprumisszumokat..
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Van olyan haverom, kifejezetten jó pasi, aki pl azért, mert szereti a kényszerfranciát, kapcsolatot nem akar, az egyéjszakásba meg ez ritkán fér bele. Ráadásul anyagilag kb ugyanannyira jön ki, mint egy kiadósabb randi, csak ez biztos befektetés.
4/8 anonim válasza:
Nem. Az átlagos külsejű férfiak is nagyon nehezen találnak barátnőt, vagy akár egyéjszakást, és ha találnak is, általában többe kerül, mint prostikhoz járni. Van olyan is, aki állandó partner mellett jár, mert azt unja, nem olyan jó az ágyban, vagy nem hajlandó olyasmire az ágyban, amit a férfi szeretne. Olyan is van, akinek nincs kedve időt, energiát és pénzt fektetni a csajozásba, ezért jár prostikhoz inkább (igen, az is pénzbe kerül, de kevesebbe).
5/8 anonim válasza:
Általában igen, de vannak kivételek, kimondottan jó pasik, akikkel még a szex is brutál jó. Van, hogy izgatja őket, ha fizetnek valakinek, vagy így egyszerűbb.
6/8 anonim válasza:
8 éve járok szexpartnerekhez, mindig máshoz havi 1-2 alkalommal.
40F vagyok, azért járok, hogy bepótoljam mindazt ami a 20-as éveimben nem adatott meg, mert a gazella testű bombázókat a helyi rosszfiúk vitték ágyba. Se net, se telefon (csak vezetékes), most meg kitárult a világ és még válogathatok is.
Mi den 35 éven felüli hasonló cipőben jár, ezért meglehet nézni mekkora a kereslet a rosszlányokra. Döbbenet!
7/8 anonim válasza:
Én inkább az átlagosnak vagyok az alja, ha értitek mire gondolok...
De amúgy nem ezért járok néha, hanem mert gátlásos vagyok, szociális fóbiám van és a neveltetésem miatt talán sosem lesz olyan a személyiségem, hogy akarjon valaki a barátnőm lenni.
Pedig egy időben igyekeztem, de már feladtam.
26/f.
8/8 anonim válasza:
Dehogy. Sok jómódú, és amúgy "normális" (értsd nem aggszűz, nem ronda) férfi jár prostihoz, mert mondjuk sokat dolgozik, és nincs ideje/nem akar párkapcsolatot fenntartani, dugni viszont akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!