Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmenni így prostihoz?
Most őszintén, mi veszteni valód van?
Vagy ennyire sok pénz neked az a 15-20 ezer forint, hogy egy próbát nem ér meg?
Hát kérdező, én pedig eddig csak olyannál voltam, akinél nem volt élvezési limit, holott nekem ez nem is fontos szempont...
Amúgy egy csomóan írják már a leírásban is, hogy náluk korlátlan élvezés van.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy sokaknál akiknél nem így van, telefonon azokkal is megbeszélhető (akár).
De érdemes az értékeléseket is olvasgatni, mert ha sokan írják, pl. hogy többször élveztek el, tovább maradtak, stb. akkor az valszeg igaz...
Most így megnyítottam pár random profilt, s bár nekem nem tetszenek, de sok értékelésük van, bevállalósak és korlátlan élvezés van náluk, pl. Rubi és Alina... Luna.
Ezek mind Budapestiek, tessék normálisan keresgélni!
Nem járok prostihoz, de szerintem ezt előre lehet tisztázni. Én mondjuk egyszer elmegyek, aztán órákig nem is kívanom, úgyhogy nekem a prostizás nem lenne célszerű.
Amúgy ha az első félórában elmész kétszer, akkor mi a fenét akarsz még az egy órából hátralévő időben csinálni? Kétszer élvezel, lezuhanyzol és mész haza. Vagy ölelkezve, egymást babusgatva akarsz ott feküdni a lánnyal? Ő nem a barátnőd, hanem egy szolgáltató.
Tisztázd előre a feltételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!