Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ide szoktak írni szép és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ide szoktak írni szép és csinos lányok is, vagy csak a kövér, csúnyák szerintetek?

Figyelt kérdés
Nekem gyanús, hogy azok a lányok, akik itt egyes kérdéseknél megnyivánulnak, hogy ők mekkora lepedőakrobatás, meg hogy imádnak sz@pni, stb, ezek mind csúnya és/vagy elhízott, kövér lányok.
2019. máj. 10. 14:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom engem nem akarnak megtalálni :D
2019. máj. 10. 14:37
 2/21 A kérdező kommentje:

Rám férfiként még csak más pasik írtam, meg egyszer egy csaj, aki küldött képet, de bűn ronda volt:DD

Bakker, aki még egy előnyös képet sem tud magáról csinálni...

2019. máj. 10. 14:43
 3/21 A kérdező kommentje:
*írtak
2019. máj. 10. 14:43
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudhatod, hogy kép és név nélkül ki rejtőzik a másik oldalon. De az esély nagyobb arra, hogy nem egy topmodell irogat ide.
2019. máj. 10. 14:45
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az ízlése, de én se csúnya, se kövér nem vagyok :D
2019. máj. 10. 14:48
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván szoktak.

De azért kiváncsi lennék. 🤔

2019. máj. 10. 14:48
 7/21 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem itt az igazi csajok nem irogatnak senkire sem. Akik irogatnak, azok pasik, akik csajnak adják ki magukat. Bár igaz, hogy volt 4 kivétel, akik tényleg csajok voltak, de a többi mind pasi volt, akik a farkamat akarták. A poén csak az, hogy ez a hetero részleg :D
2019. máj. 10. 14:49
 8/21 A kérdező kommentje:

4: Persze, nem tudhatjuk, csak ez a sejtésem.

Farkamat már nekem is kérték többen, magukat csajnak kiadók, meg a testemről is kértek már képet:DDDD

2019. máj. 10. 14:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Itt csak szűz férfiak vallják szerintem hogy nők, hogy leirhassák a szexuális fantáziáikat.
2019. máj. 10. 15:12
 10/21 Solvi ***** válasza:

Ezt szerintem senki se tudja.

Vagy pasi aki nőnek adja ki magát vagy tényleg nő, megvan az esély rá hogy tetszene is de nem ír oda nemet és/vagy kort, vagy a nő meg direkt pasinak adja ki magát hogy kihagyjon egy privát áradatot

2019. máj. 10. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!