Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg van olyan férfi, aki vonzódik ugyanannyira egy kövér nőhöz, mint a csinos vékonyakhoz?
Mi akadályoz abban hogy egészségesebb és mozgékonyabb életmodot folytasson valaki?
Még pco és inzulin intoleranciás söt pajzsmirigyes barátnök és jobarátok is jönnek kondiba vagy uszni rendesen esznek vagy orvosi étrend ami három ezer forintot jelentett kb....
Nincslehetetlen csak a lustaság nagy úr
Ha van egy kisugárzása hozzá, akkor szinte bármilyen testalkatú nő le tud venni a lábáról egy átlag férfit (vagy legalábbis engem, és akkor nem általánosítottam).
Izgultam már fel teljesen lapos, vékonyka csajtól is, de volt olyan kifejezetten gömbölyded lány is, akinek csak egy szavába került volna, és viszem az ágyba :-D. Csak az kell, hogy magabiztosságot sugározzon, és az sem árt, ha tudja, hogyan tud a testalkatának megfelelően, ízléssel, dögösen öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!