Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ide szoktak írni szép és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ide szoktak írni szép és csinos lányok is, vagy csak a kövér, csúnyák szerintetek?

Figyelt kérdés
Nekem gyanús, hogy azok a lányok, akik itt egyes kérdéseknél megnyivánulnak, hogy ők mekkora lepedőakrobatás, meg hogy imádnak sz@pni, stb, ezek mind csúnya és/vagy elhízott, kövér lányok.
2019. máj. 10. 14:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag Palvin Barbi is használta az oldalt régebben.
2019. máj. 10. 16:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is írogatok ide.

És csúnya vagyok és kövér :"""DDD

Persze nem vagyok hivatkozási alap, biztos vannak itt csinosabb nők is.

Valamint...attól hogy valaki csúnya és kövér, még lehet lepedőakrobata :P nyilván neked nem lenne gusztusod hozzá, de van akinek igen :) mi is emberek vagyunk, akik rendelkeznek nemi vággyal, szexuális intelligenciával :)

2019. máj. 10. 16:50
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Kinek mi a csúnya. Lehet ami neked az azt más úgy zabálná mint a gundel palacsintát. Amúgy meg te tökéletes vagy? :D ha ennyire zavar ez téged menj és szedj fel valakit nagyszájú. Engem meg az zavar h sok kanos, szűz vagy évek óta nem szexelt rakás szerencsétlenségek írnak és mindig ugyanazok. Mégse szidom őket folyton.
2019. máj. 10. 19:36
 14/21 A kérdező kommentje:
12: Ok, de akkor amikor írtok, hogy "én így sz@pom a barátomat, meg úgy", akkor az fantázia vagy tényleg van barátotok? Tényleg nem kötekedésből kérdezem, komolyan érdekel.
2019. máj. 10. 19:41
 15/21 A kérdező kommentje:
13: Abszolút nem vagyok én sem tökéletes (egy 10-es skálán 9-nek mondanak), ez csak egy kérés volt, ne kapd fel a vizet:DD
2019. máj. 10. 19:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok se elhízott,se kövér. Inkább túl vékony. Sok barátnőm kövér és elégedett velük az ágyba a párjuk :)
2019. máj. 10. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Ízlések és pofonok de én kifejezetten vonzó és csinos nőként vagyok aposztrofálva.

Én pont a pasikról gondolom itt ezt: szerintem ide biztos, hogy nagyrészt ronda, lúzer pasik kommentelgetnek. :D

2019. máj. 10. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Legtöbb ide irogató, szűz kisfiú, akit érdekel a téma. (face it!)
2019. máj. 11. 13:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, te idióta.

Van barátom. És elégedett. Lehet, hogy számodra elképzelhetetlen, de van.

De ha te olyan jóképű gyerek vagy, miért az itteni nőktől várod a megváltást? ;) hiszen ilyen f#sza gyereknek mint te vagy, bárhol megx az ismerkedés, nem igaz?

2019. máj. 11. 14:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Én az utóbbiakat is tudnám értékelni😉
2019. máj. 20. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!