Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha elsírom magam szüzességelvètel közben?
Figyelt kérdés
Pl: ha nagyon fájna?
Vagy egyszerűen csak szeretnék megfelelni, jó szexet nyújtani és szarul érezném magam, ha béna lennék. És belepityergek , hogy milyen béna vagyok.
Ciki ez egy férfi szemében?
L.
2019. máj. 7. 22:37
11/24 Solvi válasza:
Nem ciki, nincs olyan hogy bénázás.
Ha már ott vagy ennek csak örülni kell, megfelelő partnert választottál, készen állsz. Legfeljebb örömkönnyek lesznek
Ja és nem neked kell jót nyújtani hanem a partnerednek kell számodra
22f
12/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha nem izgat, ujjaz, nyal előtte a pasi, akkor fájni fog. Ha először egy farok lesz benned, az nem lesz túl jó.
13/24 anonim válasza:
a 2. elmondta! Segíthetek? tapasztalt vagyok. Beszélgessünk priviben.
14/24 anonim válasza:
#9 Találkoztam már olyannal is.Nem tudni milyen hosszú vagy belül.Találkoztam szűk rövidebbel és nagyon szűk jó méllyel is.Első szex alkalmával kiderül amúgy passzolós e a dolog.
15/24 anonim válasza:
Nincs ebben semmi ciki!
Nyílván szűzként nincs tapasztalatod,rutinod,s ezért hüéye az aki ezt elvárná tőled elsőre.
16/24 anonim válasza:
Jól felkészült, saját testét ismerő 16 évesek mikor tecskelni kezdenek. Milyen szép is az. A hárten meg a szűk között sem tudnak különbséget tenni.
17/24 anonim válasza:
#16 Az meg a háeres szukafattya az audi cocókájával viteti a 18éves laffantyús hátsóját.
18/24 anonim válasza:
Nem kell ezeknek H7 es illesztés.
19/24 Yskirde válasza:
Amiatt ne sírj, hogy béna vagy. A fájás miatt lehet fogsz, ismerek olyat aki bőgött, annyira erősen fájt, de olyat is akinek egyáltalán nem. Lényeg a sok síkosító és az óvatosság. Meg rakjatok magatok alá majd egy rossz törülközőt. Na de egy normális srácot nem zavar ha sírsz, mert jót akar:)
20/24 anonim válasza:
Ordits mint egy újszülött az az igazi
Anélkül csak kamu sírás az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!