Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha elsírom magam szüzességelvètel közben?
Pl: ha nagyon fájna?
Vagy egyszerűen csak szeretnék megfelelni, jó szexet nyújtani és szarul érezném magam, ha béna lennék. És belepityergek , hogy milyen béna vagyok.
Ciki ez egy férfi szemében?
L.
Gondolod a szülés kevésbé fog fájni?
Kibírható. A szex meg ösztönös. Engedd el magad, és minden ok lesz. Csak nem megy mellé a répa.
Annyira emlékeim szerint nem fáj hogy pityeregni kéne, inkább ilyen hirtelen, éles fájdalom "hű b+" élmény volt nekem. Persze mindenkinek más a fájdalomtűrése. Így az sem baj ha kicsordul a könnyed. A "bénaságról" meg annyit hogy ne legyél egy darab fa, tedd ami jól esik, ne szégyenlősködj. Ki kell tapasztalni hogy neked mi hogy jó. Soha ne színlelj orgazmust.
Tehát: nem ciki és ne legyél olyan félős.
32/N
igen, a lyukacska, de a köznyelvben nem azt mondjuk, hogy a szűzlyukam, hanem a szűzhártyám.
se tampon, se ujjazás soha. nem is akarom. A faroknak jár a megtiszteltetés először.
akkor szűk vagyok
és ha a bejáratnál szűk vagyok, akkor bent meg hangár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!