Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok szüzességelvétel? Mégis mi értelme van ennek?
Figyelt kérdés
Számomra abszurd a csak a dolog, hogy felhívod és ezt kéred, ez valami különleges dolog vagy mi? Valaki mesélhetne erről.2017. nov. 24. 18:38
1/17 anonim válasza:
Ez azoknak van kitalálva akik szüzek és nem tudják vagy nem akarják elveszíteni átlagos lánnyal, így lakásos prostira kényszerülnek...
Én is mostanában voltam így egy lánynál, mert szociális fóbiám van, meg neurotikus vagyok.
2/17 anonim válasza:
Nem különleges, de vannak akik nem fogadnak szüzeket.
3/17 A kérdező kommentje:
Na de értitek most ha nem mondom meg neki, de mégis az vagyok akkor mit csinál meg honnan jön rá?
2017. nov. 24. 18:44
4/17 anonim válasza:
pénz nekik... ennyi. Kell több?
5/17 anonim válasza:
Nem tudom én se .
De olvasom itt a kérdéseket és sokan végső elkeseredésükben fordulnak egy prostihoz mert sima egyszerű nővel nem akar összejönni a dologm
6/17 anonim válasza:
Már a telefonbeszélgetésnél fel fog neki tűnni. Aztán vagy bevállal vagy nem. Vannak akik ki is írják hogy nem vállalnak szűz fiúkat.
7/17 anonim válasza:
Tudja, hogy szűz vagy e... Ha odamész így akkor lehet azt mondja, hogy egye fene, gyere, de az is lehet hogy elküld.
8/17 anonim válasza:
Nincs semmi értelme. Jól látod.
9/17 anonim válasza:
nagyjából azért mert alapesetben ők a kéjenckedések passzív tárgyai,míg a fériak az aktívok.
egy szűzzel viszont aktívnak és türelmesnek kell lenniük.
10/17 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok, de prosti lesz a dologból mivel már úgyse lesz barátnőm.. (Hol tanulod meg azt amit fiatalon kellett volna?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!