Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme újra megpróbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme újra megpróbálni vagy várjam, hátha keres?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki tetszik. A neten ismertem meg, eddig kétszer találkoztunk, amit lényegében ő kezdeményezett. Nem volt köztunk semmi és nem is áll szándékomban az ágyamba cipelni azonnal. Egyszer viszont megpróbáltam elhívni magammal, de nemet mondott.
2017. nov. 5. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy h miért mondott nemet - bár nekem nem tűnik túl lelkesnek.
2017. nov. 5. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nemet mondott, akkor nem kell forszírozni a dolgot. Ha mindenképp találkozni akarna veled, akkor keresne, ne legyenek illúzióid. Ha nem keres, nem érdekled, ilyen egyszerű, ha meg gyerekes játékokat játszik, és "húzza az agyad", akkor meg érzelmileg nem felnőtt ferfi, hanem kisfiú.
2017. nov. 5. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. Ha azért mondott nemet, mert fix programja volt, akkor is ott volt a lehetősége arra, hogy "Bocsi, most nem jó, de máskor bepótolhatnánk!" . Ez megtörtént? Mert akkor nem kell aggódnod😃
2017. nov. 5. 21:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Munka után nem volt kedve, fáradt volt. (este 10.30 után)
2017. nov. 5. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

És a nemet mondás óta volt kommunikácio? Azóta ö keresett? Ajánlott uj idöpontot a talira?

Nem mindegy, mert ha nem, akkor sztem hagyd a fenébe. Ha annyira érdekelnéd, akkor mondta volna, h bocs, de késö van, fáradt vagyok, de xy időpontban szivesen taliznék veled, vagy ilyesmi...

2017. nov. 6. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!