Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok szüzességelvétel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok szüzességelvétel? Mégis mi értelme van ennek?

Figyelt kérdés
Számomra abszurd a csak a dolog, hogy felhívod és ezt kéred, ez valami különleges dolog vagy mi? Valaki mesélhetne erről.

2017. nov. 24. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%
Abszurd. Valakinek erre van igénye. Azt hiszi, minden sokkal jobb lesz, ha már nem lesz szűz. Aztán nem változik szinte semmi. De jó marketingfogás, a csajszikák bezsebelik a lóvét. Természetesen arról nem tájékoztatnak, hogy semmi értelme, nem lesz jobb tőle, mert az nekik nem érdekük, és amúgy sem értenek hozzá, csak arra jók, hogy ágyban megcsináld őket. :)
2018. jan. 17. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

Te aztán nagyon tudod. Gondolom 25 éves,boldog párkapcsolatban élő fiatal lány vagy.

Vannak akiknek 25-30 éves szűzként akkora szorongás ez már, hogy emiatt képtelenek ismerkedni. Ha szimbolikusan levetkezik ezt a gátlást, akkor felszabadultabban tudnak majd ismerkedni. Aki tényleg akar változtatni annak ugyan úgy segít, mint egy pszichiáter... csak az utóbbi hiába kondícionál, hogy nem gáz 30 évesen szűznek lenni... attól még rohadtul kétesélyes így az egész. Egyáltalán nem normális, és ezt mindenki tudja.

2018. jan. 17. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

13. Igen, tudom. Nem 25 éves lány vagyok, hanem 30 feletti szűz férfi.

Hogy mi okoz feszültséget, mi nem, arról eléggé megoszlik a véleményünk.

Bár lehet, nem nekem szólt ez, hanem a kérdezőnek, mert a kommentedben nem írtad, hogy az előző hozzászólónak címzed (aki én voltam.)

Ja, és nem vagyok aszexuális.

2018. jan. 17. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13. És a szorongást azt többek között Te is okozod, azokkal az ostoba nézetekkel, amiket terjesztesz és a szerencsétlenek neked és sokmillió társadnak el is hiszik, hogy ez ciki és nem normális. Semmi nem változik attól, hogy az ember egyszer dug egyet. Normális kapcsolatra mindenki képes, ezt kéne megérteni az emberekkel, nem azokat a hülye nézeteket tukmálni, amiket te is képviselsz, mert ezt hallottad mindenhonnan, akkor már biztos így is van szerinted.
2018. jan. 17. 18:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Te aztán újfent megmondtad a frankót 30 feletti vénszűzként. Mire vagy büszke? Mire ez a nagy életbölcselet? Hogy nem sikerült megoldani a problémádat, és csak tovább és tovább halogatod, görgeted magad előtt a szorongást.

Tapasztalataból beszélek, mondhatnám én is, hogy a magadfajta erkölcshuszárok miatt vártam én is a dologgal éveket, bőven 25 felett voltam, míg végre rászántam magamat. Nekem segített. Nem azonnal de idővel, egyre higgadtabb és hiddagtabb lettem, míg végül úgy beszélek ma már a nőkkel ahogy kell. Pimasz határozottsággal, és bejön. Működik. Csak azt bánom, hogy elcsesztem egy rakás évet az életemből, a cselekvés helyett... kötve hiszem, hogy te oda tudnál állni egy nő elé, és higgadt határozottsággal kijelentenéd, 30 feletti szűz vagyok, de amúgy minden rendben velem, nem vagyok félelmetes, ijesztő óriásgyermek. Válassz engem! Tudod ez egy élethalálharc ahol torokra kell harapni, és 10 másik kannal viaskodni a nőkért.

A szüzesség csak azt bizonyítja 30 felett, hogy vagy egy lyukban éltél eddig, vagy nem tudsz küzdeni. Ezt sugárzod... felesleges szépítgetni. Tökmindegy kivel, hogyan, csak a tapasztalat a lényeg. Minden lépés közül ez az első.

2018. jan. 17. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

# 17-es

Igazad van.

Belekényszerítenek ebbe.

30-31 évesen prostihoz vagyok kénytelen fordulni, mivel SOHA nem volt barátnőm. Akartam korábban de SOHA nem lett. Engem nem érdekel az, hogy úgyis jön az igazi NEM FOG! ezzel a baromsággal hagyjanak békén. Az összes nő k**va a lelke mélyén. Sajnálom hogy így alakult!

Üdv:

egy volt 30 éves szűz.

UI: Kösz lányok!

2018. febr. 26. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj barátom, menj engedj fel, szórakozz kicsit. Veszteni semmit nem veszthetsz csak a szüzességet :)

Hajrá! Meglátod jobb lesz utána.

2018. febr. 26. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!