Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van szex előtt direkt letusolni, ha utánna
leszünk koszosak?
Figyelt kérdés
Nem tudom ezt elképzelni, hogy megkívánjuk egymást, de közbeszólok, hogy várj elmegyek tusolni, majd menj te is. El is múlik a vágy addigra mindkettőnknél. A másik, hogyha megmosom magam, akkor utánna hosszú ideig nem tudok benedvesedni rendesen. Mi akkor csináljuk amikor kedvünk van, és majd utánna tisztálkodunk. Mondjuk én szextől függetlenül napi kétszer tusolok, reggel indulás előtt, és délután-kora este főzés után. Orál akkor szokott lenni ha fürdés után megkívánjuk egymást, nem minden szexnél.
2017. nov. 3. 15:39
1/8 anonim válasza:
Mert napközben megizzad az ember és igen kellemetlen szagok szoktak lenni hónalj ágyék tájon.
És mellesleg amit írtál elég állatias ösztönről árúlkodik....
2017. nov. 3. 15:46
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán: mi értelme tisztálkodni? Úgyis koszos leszel utána.
2017. nov. 3. 15:50
3/8 anonim válasza:
Sztem rendben van ahogy csinálod,nem lehet mindig úgy rákészülni a szexre,hogy fürdünk előtte.Ahogy adódik a dolog.21/L
2017. nov. 3. 15:51
4/8 anonim válasza:
Jó, ha spontán egymásra indulunk, egyértelmű hogy nem állítom le, hogy várj már, beugrok a tus alá. De az otthon nyugalmával jár az is, mikor hazaérünk, levesszük a cipőt, lepakolunk,átöltözünk és letusolunk. Mégse egész napos testtel legyünk már. És ezáltal, hogy mikor hazaérünk tus van, valamilyen szinten mégiscsak frissek vagyunk. Utána meg hogy mi történik, elválik. :)
2017. nov. 3. 15:52
5/8 anonim válasza:
Minek eszel ? úgy is éhes leszel!
2017. nov. 3. 15:54
6/8 anonim válasza:
Mi lenne ha a pasidat is vinnéd a zuhany alá és már ott belekezdenétek?
Amúgy meg síkosító lehet a megoldás,nincs olyan szabály hogy csak 50 felett lehet használni...
2017. nov. 3. 18:18
7/8 anonim válasza:
Igazad van, megöli a spontanitást. A csajom sose koszos annyira hogy ne csinálnék vele bármit ha épp felforr bennem a vér. Ha valaki rendszeresen tisztálkodik akkor semmi értelme külön egy előkészületi szertartás arra hogy "most szexelni fogunk". Különben meg rendszeres tisztálkodás között a másik nem büdös, hanem kifejezetten erotikus illata van ha genetikailag összeillenek.
2017. nov. 5. 00:09
8/8 anonim válasza:
szerintem ez igy sarkos.
nyilvan nem kell letusolni minden egyes esetben, de en pl szeretem tisztan odaadni a farkam a párom szájába, sőt, nem is adnám oda másképp, ezért mindig megmosom aktus előtt legalább az altájam (bidének hívják vagy ha nincs kéznél legalább sima vízzel), mert ezt elvárom tőle is. nálunk alap az orál, mert imádjuk. és szex közben/után nem koszos leszel hanem "mocskos" legjobb esetben is :DDD
erre mondta talán woody alen, hogy on Szerint a szex disznolkodas?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!