Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora szerencsétlen hogy még a prostik sem akarnak velem szexelni?
Ma mentem volna életemben először. Felhívtam megbeszéltünk egy időpontot. Mondta hogy fél órával előbb hívjam mielőtt odaérnék. Hiába hívtam többször is, kinyomja:(
Komolyan mondom hogy ilyen gáz ember nincs még egy amilyen én vagyok:(
Egy prosti mikor csinál ilyet?
A múltkor a Marina-parton voltam egy csajnál, aki egy másikkal közös lakásban nyomja az ipart. Jövök ki a zuhanyozóból, ők meg a laptop képernyőjén néznek egy szemüveges, kövér, kopasz 50-es palit, aki virággal a kezében toporog ott, ahol én is álltam fél órával azelőtt, az épület oldalbejáratánál (nekem fel sem tűnt, hogy van ott egy kamera).
-Hú b*zmeg, ez nagyon gáz!
-Szerintem is. Lemondjam?
-Á, nincs az a pénz, amiért én ehhez hozzányúlnék!
-Oké, akkor lemondom!
Azzal fogta a telefont, és felhívta a dagit, hogy bocs, de nagyon rosszul lettem, hányok, megy a hasam, be kell mennem a kórházba, blablabla... A szerencsétlen toporgott még odakint egy darabig, aztán elsántikált.
Óriási tévhit az, hogy a k*rvák nem válogatnak, mindenkivel le kell feküdniük. Nekem is van olyan, akinél állandó törzsvendég vagyok, mégis néha az utolsó pillanatban lemondja. Nők.
Igen, pontosan, de a rosszlanyok az ilyen :D
Nem rég itt vitatkozott velem hihetetlen magabiztossággal valaki hogy mennyire ostobaságokat beszélek meg olyan nincs hogy ők válogatnak. Pedig de, az a vicces az egészben, hogy a hagyományos prostik legalább olyan szinten éltek, amennyit értek, de akinek van lakása és feltölti magát az oldalra és baszott sok pénzeket elrak azért hogy fél óráig megdugatja magát, azok önérzetesek és még az egojuk is olyan hogy válogatnak is. parádé :D
Egy pillanatig se vedd sértésnek makktárs, ha egy prosti nem veszi fel :D
Próbáld újra, meg írj neki SMS-t
Legyél illedelmes, higiénikus, NE ALKUDOZZ(!), sőt ha van akkor adj egy párezer forint borravalót, és nem lesznek gondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!