Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy fogadjam el azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el azt hogy lassan 23 évesen is szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sikeres a lányoknál:(

Megőrülök ettől, mert nagyon szeretnék kapcsolatot.

És a legnagyobb gond az az hogyha esetleg sikerülne barátnőt találnom akkor is örökre megmarad ez a lelki sérülés, hogy én sikertelen voltam huszon éves koromig:(

2019. máj. 4. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
A szüzesség nem szégyen. Az a szégyen,hogy ezt sokan gáznak tartják.
2019. máj. 4. 10:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az elfogadás a legrosszabb, amit tehetsz. Inkább változtass rajta.
2019. máj. 4. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs rád irva,hogy szűz vagy,majd eljön a te időd is!
2019. máj. 4. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Öngyilkossággal? 🤔
2019. máj. 4. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
A barátom is 23 volt amikor elvesztette a szüzességét. (Velem) Nyugi, lesz majd valakid csak tegyél érte.
2019. máj. 4. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Menj el prostihoz. Aztán le van a gond.

A barátnő is elvárja az ajándékot, meghogy hurcibáld ide oda. Minden nő k* rva a maga módján tesó, ezt ne felejtsd el!

2019. máj. 4. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól félek én is az maradok. Túl sok a nyomorék pasi, mind külsőre, mind belsőre. 18L
2019. máj. 4. 13:48
 8/10 anonim válasza:

29 éves vagyok, jó képűnek mondanak és mindig sportos külsőm volt. Sosem féltem a lányok közelében lenni de 26 evésen szexeltem először,addig valahogy nem jött össze. Volt szexuális élményem de 26 evésen találkoztam az első Nővel akivel le is feküdtem (mára a feleségem).

Nagyon féltem hogy mit fog szólni és emlékszem hogy mielőtt vele találkoztam nem mertem senkivel kezdeményezni egy idő után mert féltem hogy beégek mert szűz vagyok.

Életem legjobb élménye volt amikor végre összejött és ráadásul egy olyan Nővel akit igazán szeretek.

Ne parázz rá, majd eljön az is. Az a lány aki meg emiatt nem foglalkozik veled azzal neked sem érdemes.

2019. máj. 4. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én prostival rendeztem le a problémát
2019. máj. 4. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:
És nem unja minden nap megkérdezni a nyomorult
2019. máj. 6. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!